pondělí 18. února 2019

Galerie café pardubice facebook

Galerie café pardubice facebook

Vítejte na oficiální stránce pardubické čokoládovny a kavárny Bajer. Přijďte ochutnat naši lahodnou čokoládu a kávu a posedět pod Zelenou bránu. Staví na bázi světových parkových restaurací podobného typu. Je umístěna v hlavním vstupu nově zrekonstruovaného parku s názvem Tyršovy sady, který čítá cca hektarů krásné zelené plochy v centru města Pardubice.


Galerie café pardubice facebook

Page Transparency See More. Pojďte s námi nakouknout, jak to u nás během italského týdne vypadá :). V Pardubicích v sobotu 28. Pokud máte zájem objednat si u nás dort ještě na tento termín můžete volat do pátku 27. Pro výdej prosíme jezděte v rouškách a při více zákaznících dodržujte odstup min.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Trhne trhanec bestseller v podobě našich dukátových buchtiček z minulého týdne? GALERIE CAFE PARK PARDUBICE - restaurace v centru Pardubic. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Galerie café pardubice facebook

Navštivte též naši sesterskou kavárnu. Café Bajer Pardubice , Pardubice. Kultúrna kaviareň na periférii ponúka kávu, čaj, čokoládu, sladkosti a umenie, pravidelné výstavy, čítania a malé hudobné vystúpenia. Domácí výroba zákusků,dorty nejen na objednávku, točená zmrzlina, alko i nealko drinky, horké a studené. If u dont see the sweets this place is mostly healthy food.


Beautiful view on park and the modern design is just relaxing. V kavárně ochutnejte nejen zákusky vlastní výroby, ale také obědy a večeře každý den. Specialitou spojenou s prostředím pak je možnost zapůjčit si piknikový košík a vyrazit posedět i do nedaleké trávy. See traveler reviews, candid photos, and great deals for Pardubice , Czech Republic, at Tripadvisor. Reviews Super zábava, fakt jsme si to užili.


Interiér je dokonalý, všude krásné květiny, dekorace. Občas jsme měli pocti, že kuchyň i obsluha tápe. Včera ale velká spokojenost! Velice milá obsluha a příjemné překvapení v možnosti kvalitní večeře!


Myslím, že kvalita jídla se tu trochu poněkud zhoršila, ale chutnalo nám. Prostředí dolazuje drobné nedostatky a personál je upravený a příjemný. Ich bin immer wieder gerne im Galerie Cafe und. Shopping Mall in Pardubice.


I totally recommend Che’s Bar. Máš chuť na kávu či domácí dezert, chceš se zničit v posilovně nebo tě baví skupinové lekce pod kvalifikovaným vedením? Tereza Buchalová - fotograf, Pardubice. Fotografie na míru v Pardubicích a okolí.


Boutique Paradis Fashion Hradec Králové a Pardubice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения