pátek 22. února 2019

Dávkovač na mýdlo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je vyroben z černého ABS plastu s černým tlačítkem v kompaktním provedení. Lze montovat na vruty i samolepky. Dávkovač je vhodný pro tekutá mýdla a krémy n. Když si koupíte dávkovač na mýdlo nebo mýdlenku ve stylu koupelny, budete se divit, jak moc se změní ráz celé místnosti. Nástěnný dávkovač na tekuté mýdlo s obsahem zásobníku na dolévání 5ml. Jedna dávka obsahuje cca 1ml, dávkovač pojme 5dávek mýdla.


Praktický nástěnný dávkovač na tekuté mýdlo či dezinfekční gel vám výrazně usnadní hygienu rukou. Lze jej připevnit na zeď kdekoliv v domácnosti - např. Variabilní nerez dávkovače, zásobníky mýdla na zeď. A máte skutečně z čeho vybírat.


Chrome Na vnější čištění doporučujeme používat přípravek RAVAK Cleaner Chrome. Montáž na dvě hmoždinky a. Slibují snadnou manipulaci při doplňování mýdla a zpestří prostor kolem umyvadla svým designovým provedením. V této kategorii nabízíme dávkovače na pěnová mýdla. U nás si můžete pořídit bezdotykový dávkovač na mýdlo ( dávkovač na mýdlo bezdotykový) a dávkovač na mýdlo dotykový.


Vybírat si můžete dle barevného provedení. Nerezový nástěnný dávkovač na dezinfekci si snadno doplníte sami např. Me Too Classic hygienický gel na ruce alkoholu 5ml dávkovač. Dezinfekční gel na ruce litru je ideální pro použití v kancelářích, autě, na cestách, po použití veřejných toalet nebo před jídlem, používejte, když nemáte k dispozici vodu a mýdlo.


Dávkovač na mýdlo

Jsou považovány za praktický a zároveň estetický koupelnový doplněk. Máte možnost si vybrat, zda si koupíte dávkovač určený na zeď a nebo na postavení. Detail produktu Do obchodu. Některé modely jsou prostě umístěny někde, jiné jsou připevněny ke zdi.


Pokud máte hodně návštěvnosti zákazníků, pravděpodobně se rozhodnete pro druhé. V domě můžete spíše upřednostňovat bývalý model. To je také užitečné, pokud potřebujete dávkovač na. Povrchová úprava Soft touch - měkký pogumovaný povrch.


Dávkovač na mýdlo

Pumpička plastový, pochromovaná. Elegantní dávkovač na mýdlo v bílé barvě je nepostradatelným doplňkem každé koupelny. Vedle základních provedení můžete vybírat také z celé řady materiálů a originálních barev. Držáky nabízíme v ucelených kolekcích spolu s dalšími doplňky, ovšem vždy s ohledem na design, kvalitu a cenu. Bez nich bychom se vrátili do dob, kdy hygiena ještě nehrála významnou roli v životě jedince (člověka).


Jednou z věcí, která musí být poblíž umývadla, je mýdelník nebo dávkovač mýdla. Zakomponovaný do celkového uspořádání koupelny bude dalším. V nabídce také máme dávkovací nádobu mýdla či krému. Stačí jediné stisknutí a požadované množství tekutiny je dávkováno přímo do Vašich dlaní. Blomus AREO dávkovač na mýdlo 2ml.


Dávkovač na mýdlo

AREO je koupelnová kolekce z matné nerezové oceli s kulatým tvaroslovím. Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla od Simplehuman. Objem 2ml, výkonné čerpadlo, těsný ventil na výdej mýdla, snadné plnění, regulace množství mýdla a dobíjecí baterie s výdrží až měsíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения