středa 20. února 2019

Verkon s r o prodejna laboratorních potřeb a chemikálií brno brno

V nabídce naleznete více než 6položek laboratorního skla, porcelánu a plastů. Nechybí teploměry, hustoměry, kovové pomůcky ani laboratorní přístroje. Prodejna laboratorních potřeb a chemikálií BRNO.


Společnost VERKON se řadí již déle než let mezi přední tuzemské dodavatele chemikálií a laboratorního vybavení. Lach-Ner a Penta, speciálních rozpouštědel pro HPLC a UV spektrofotometrii a špičkových organických chemikálií Acros. Přední tuzemský dodavatel chemikálií a laboratorního vybavení. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Brno - prodejna laboratorních potřeb. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Distribuce a maloobchodní prodej chemikálií i laboratorních potřeb. Nabídka skla a porcelánu, filtrací, chromatografie, teploměrů, přístrojů pro přípravu a měření vzorků. Provozovna: Verkon , s. V našem eshopu naleznete tisíce položek laboratorních chemikálií , skla, pomůcek a spotřebního materiálu pro laboratoře. Dodáváme laboratorní přístrojovou techniku. Prodej laboratorní techniky v Blansku a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Alza. Výroba laboratorního skla v kraji Vysočina a okolí. Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství. Maloobchodní prodejny - VERKON.


Praze, Brně a Ústí nad Labem. In Brno , Infobel has listed registered companies. These companies have an estimated turnover of € 10. Fisher Scientific, spol. Výroba a distribuce farmaceutických surovin a chemikálií.


Zakázková výroba chemikálií. Internetový prodej chemikálií a laboratorní techniky. CHEMSTAR Czech Republic, s. V oblasti chemie a ekologie nabízíme: školení pracovníků v oblasti nakládání s nebezpečným.


Firma se zabývá moderní technologií pěstování rostlin v interiéru – hydroponií. Naše prodejna nabízí široký sortiment zdravotnických potřeb , poskytujeme možnost prodeje za hotové i na poukazy a zajisťujeme široký sortiment doplňkového zboží dostupného na trhu v této specializované oblasti. Jedná se o vlastní výrobu.


Naše výrobky byly klinicky posouzeny nemocnicí, která je na seznamu pověřených nemocnic Ministerstva zdravotnictví. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. VáVybavení laboratoří laboratorním nábytkem MERCI v různých cenových úrovních: cenový návrh a projekt výroba laboratorního nábytku včetně atypických modulů montáž a komplexní realizace Více informací naleznete ve webovém. Síť specializovaných prodejen Koberce BRENO nabízí kompletní sortiment podlahových krytin. Hledáte Laboratorní Chemikálie v blízkosti vaší lokalitě?


Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. Kompass je prověřená databáze firem z celého světa včetně České republiky. Zkuste naše data pro váš obcho nákup a marketing.


Laboratorní chemikálie, jako jsou aceton, ethanol, amoniak, organické a anorganické kyseliny, anilin, octany, oxid manganičitý, redukční a oxidační činidla, katalyzátory, destilovaná voda a mnohé další jsou potřeba v každé chemické i biologické laboratoři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения