úterý 12. února 2019

Na pekárně velké bílovice

Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit. Hovězí svíčková na smetaně s knedlíkem 1Kč. Minerální voda do džbánu Kč.


Rezervace Vašeho stolu Rezervace možné na telefonní čísle. Velke Bilovice is a famous Moravian village in a wine region where you can stop on the way from Prague to Vienna.

Everywhere around the village there are pensions and family-run wine cellars where you can get refreshments and taste local wine. Polévka – Kuřecí vývar. Ukázky jídel, která pro Vás připravujeme. BAR NA PEKÁRNĚ ve Velkých Bílovicích, hraje country skupina MODRÁ PEČEŤ z Dolních Bojanovic.


Další video ze stylového baru Na pekárně ve Velkých Bílovicích, hraje country band Modrá pečeť z Dolních Bojanovic. Populární herec, bavič, vypravěč Miroslav Donutil Vás navštíví se svojí one man show Na kus řeči. Skvělé historky, nové příběhy a zážitky nám připomenou, co vše se může přihodit na cestách. Vtipné komentáře, které mají nadhled i osobitý humor a často se dotýkají Donutilových přátel či kolegů.


Všechny námi nabízené nemovitosti jsou nadstandadně vybaveny a spadají do vyšší kategorie.

Homepage Kalendář akcí Kam vyrazit Služby Zpět do MENU. V Velkých Bílovicích jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Hledáte indickou restauraci nebo pizzerii ? Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.


Ano, takhle jednoduché to je! Více zjistíte na portále České hospůdky. Skrýt podrobnosti Zobrazit podrobnosti. Kuchyně: česká, mezinárodní. Jak už název napovídá, bývala zde pekárna.


Velké Bílovice , Lipová 4 NA PEKÁRNĚ - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Restaurace Na Pekárně.


Naše vinařství nabízí možnost degustace mladých i starších vín v příjemném prostředí vinného sklepa. Samozřejmostí je občerstvení, jak studené kuchyně (obložené mísy, sýrové variace atd.) tak teplé kuchyně (domácí hovězí guláš, pečené kuře). Na prodej zajímavý prostor atelieru s celkovou plochou 49. Součástí je sklepní kóje 1. Přípotoční je ukázkou řadové funkcionalistické meziválečné pražské.


Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek domů, my to už udělali za Vás.

Nabízíme veškerý sortiment náhradních dílů na UŘ I. Dále si u nás můžete vybrat ochranné oděvy, obuv a ochranné a pracovní pomůcky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения