středa 6. února 2019

Vrtačka jihokov v16

Prodáme stolní vrtačku typ V vč. Vrtačka je zapojená a lze ji po dohodě možné. Predám túto veľmi zachovalú stolnú stojanovu vrtačku jihokov Hustopeče SVA v pôvodnom stave, bez vôlí, hladký chostopkové vrtáky do mm, premazaná, vyčistená.


Stôl pekný, nerozvrtaný, 4x rýchlosť, nastavitelná výška, doraz, pracovné osvetlenie, masívna liatinová stolná stojanová vrtačka , vhod. Jihokov Vhost - xxx. Technicky vykres vrtacky jsem nikde nepotkal, navod k pouziti mam zhruba dve casti.


V prvni se pise, ze po pripojeni do proudu se s vrtackou da vrtat, v druhe jsou popsany rozmery pouzitych lozisek. Jede tichounce a hladce. Kdo chce levnou vrtačku, tak běžte do hobby matketu a kupte čínu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stojanová vrtačka. Výrobky Naše výrobky O firmě O společnosti Kontakty.


Tento příspěvek (zjistit adresu) Dobrý večer všem. Nyní však asi nastal její čas a postupně odešel vypínač, praskla pruži. Hustopeče V, má novú hlavičku do 16mm, novú elektrinu nový vypínač nový remeň novú pružinu silný motor 750w, kužel Bplus stojan, plne funkčná.


Pokud se nepletu, je to vrtačka „ JIHOKOV SV16“, takže čistě teoreticky by šel instalovat reverzační přepínač, ale musel by mít o jednu komoru navíc, pro ovládání svítidla. Co ale nevím, je ta věc, zda ten opačný chod nebude vadit stávajícím klínovým převodům. Což by věděl výrobce té vrtačky. T drážkamy co chci vyvařit tak je zcela něco jiného než co tu je. Rád jsem tu četl příspěvky,ale po tom to končím,.


A nebo zkušenost s výměnou ložisek ve vřetenu ? Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Námi prodávaná radiální vrtačka a stolní vrtačka jsou masivní stroje, jež disponují vysokou výkonností a přesností. Radiální vrtačka a stolní vrtačka se vyznačují také dlouholetou životností, což ve výrobním provozu jistě oceníte. V případě, že si nevíte rady, obraťte se na nás. Pánové díky všem za názory.


Změnil jsem kapku názor a asi pořídím nějakou starší tuzemskou výrobu. Ještě rozhodnout jaká z nich bude lepší a mohu začít shánět. Ostatní vrtačky a příslušenství. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Prosíme o finanční podporu na provoz a vývoj webu, tvorbu magazínu a videí a na projekty mladých. Kvalitní stolní vrtačka k domácímu použití. Nebo podobnou, starou klasiku.


Je poháněna klínovým řemenem. Obsahuje výškově nastavitelný vrtací stůl, který lze také naklápět do stran, max. Dále lze nastavit hloubku vrtání. SPECIFIKACE: - Napájen. Je určená pre vŕtanie kovov, dreva a plastov a teda ideálna pre využitie najmä v domácich dielňach, kde tiež nezaberie veľa miesta a je pomerne ľahká (len kg).


Mezi vrtačkami nevidím zásadnější rozdíl. Vzhledem k použitému napájení bude také univerzálnější její umístění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения