středa 13. února 2019

Gastro nerezove stoly

Vyrábame gastronomické vybavenie a tovaru z nerezovej potravinárskej ocele. Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Výrobky z nerezu, nerezové pracovné nerezové stoly , so zásuvkami, s policou, pre gastro prevádzky, školské jedálne, kuchyne s hygienicky nezávadného materiálu. Nerez stoly jsou určené pro gastro provozy kuchyní na vytvoření hygienického prostředí při zpracování potravin.


Gastro nerezove stoly

Pracovní a mycí stoly pro velkokuchyně. V naší nabídce najdete nerezové stoly pro gastroprovozy ve všech rozměrech. Liší se jak provedením, tak i účelem. Vyrábíme nerezový nábytek na míru.


Skladových typových položek nerez nábytku skladem. Návrh a výroba na zakázku. Máme tým zkušených odborníků, který vám poradí s výběrem kvalitního a výkonného vybavení do vašeho provozu.


Gastro nerezove stoly

Nakupujte kontaktní grily, sporáky, konvektomaty, salamandry, nebo mlýnky na maso, plničky klobás, či nerez nádobí. Základní výška stolu je 8mm, ale dá se přenastavit pomocí retifikačních šroubů v rozmezí mm. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nerez gastro nábytek - pracovní stoly - výroba dle Vaších požadavků. Jediným používaným materiálem při výrobě gastro vybavení je nerez ocel 17.


Zobrazujú sa výsledky 1–z Mäsiarský pracovný stôl 200×€ 320. Bazar, výprodej skladu-nepoužitý, potravinářská nerez AISI 304. Nabízíme jednoduché pracovní nerezové stoly nad lednice a to buď s policemi nebo bez, dále také klasické pracovní stoly s jednou, ale i dvěmi policemi. Možností jsou také pracovní stoly s integrovanými šuplíky, které v rámci pracovního stolu vytvoří ještě další úložný prostor. Nedílnou součástí všech kuchyní jsou hlavně gastro pracovní stoly pro zpracování surovin.


Můžete si vybrat nerezový stůl o různých rozměrech nebo zadejte vlastní představy a my jej vyhotovíme přímo pro váš provoz. Ponuka nerezových pracovných stolov pre gastronomické prevádzky. Nerez mycí stoly ST vyráběné na objednávku po zaplacení kauce. SPECIÁLNÍ SLEVY PLATNÉ OD 4. Nerez stoly - v nabídce jsou nerezové stoly bez police, které je možné doplnit o jednotlivé zásuvky, zásuvkové bloky, roštové nebo plné police.


Stoly jsou dodávány v rozebraném stavu, což snižuje přepravní nároky na prostor a tím i přepravní náklady. Gastro guru, gastro vybavení, gastro ostrava. U vybraných produktů doprava ZDARMA. Nabízíme svařované pracovní stoly z nerezové oceli pro široké využití nejen v profesionálních kuchyních a gastro provozech. Jejich předností je vysoká odolnost a pevnost.


Stoly jsou vyrobeny z nerezové oceli při dodržení přísných hygienických požadavků. Kvalitné nerezové gastro stoly do kuchýň, prevádzok hromadného stravovania, reštaurácií a bufetov. Nerezový stůl s lištou 50x60x85cm.


Riešenia kuchýň na mieru, od naprojektovania, až po realizáciu. Variabilní sestava polic, skříněk, zásuvek, možnost vyhřívané skříně nebo dřezového dílu, to jsou přístěnné pracovní nerezové stoly určené pro gastronomický provoz. Nerez zajišťuje vysokou mechanickou odolnost a omyvatelnost nábytku, hygienickou nezávadnost, funkčnost a pohodlí.


Výška dřezů je nastavitelná. Prodáváme také samostatné nerezové pracovní desky. Profesionální gastro vybavení Výhodná chladící technika Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. V nabídce máme nerezové stoly s jedním nebo dvěma dřezy.


Gastro nerezove stoly

Kovové a konferenční židle Barové židle Stolové desky a pláty Zahradní nábytek Dřevěné stoly Příslušenství Stoly Lounge sedačky, taburety, lavice a kostky Dětský nábytek Zboží v Akci Židle a křesla Kovové stoly Stolové podnože a nohy Nábytek pro bankety Restaurační lavice a boxy Potahové látky, barvy dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения