úterý 19. února 2019

Narex praha

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Provozovatel webu, společnost Narex Vršovice, s. NAREX MTE - přesné nástroje. Webové stránky naší společnosti Vám poskytnou alespoň částečný přehled o výrobcích a službách, které nabízíme.


Narex praha

Firma se specializovala na výrobu závitových válců, válečků pro závitové hlavy, plochých, segmentových a radiálních čelistí, které jsou hlavním výrobním sortimentem. Narex je Česká značka, vyjímečná a seriozní firma, která dbá na dobré jméno a spokojenost zákazníka. Narex je jediný Český výrobce nářadí, který vlastní vývojové centrum v České Republice a naslouchá přáním Českých zákazníků.


Narex je profesionální České nářadí nejvyšší kvality, za přijatelnou cenu. Internetový obchod rucni-naradi. Zaručuje originální původ zboží a distribuci určenou pro ČR a SK. W, kapacita baterie 4Ah. CBN nástrojů pro strojírenský, sklářský, optický a stavební průmysl.


Narex praha

Welcome Next At narexchisels. The plant in Bystrice became Narex Bystrice a. From the perspective of Narex Bystrice , the greatest legacy of the Narex Praha company was it’s wonderful Chrome Manganese edge tool steel. Developed at huge expense, specifically.


Nářadí Praha (později Narex Praha ). Bylo zavedeno nové obchodní jméno i chráněná značka Narex. Toto označení se poměrně rychle vžilo na domácím i zahraničním trhu. Rozšíření sortimentu o velké vrtačky do průměru 32mm a vrtačkové stojany, které se v této době vyráběly pro firmu BOSCH.


Narex praha

Umíme provést elektrorevize všech zařízení včetně vystavení protokolu o tomto měření. Toto Vám může nabídnout DKNV - pozáruční servis nářadí Praha. Přijďte se sami přesvědčit o tom co umíme. U nás to nejsou jen plané řeči, ale vždy. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. The company’s founder was Cyril Svoboda – long time successful race driver, creator of the Rescue System, maker of producer of rescue gear and five times Champion of the Republic and Master of Sport. Individual plants within the national Narex Praha company gained independence and were turned into public limited companies. Aktuální katalog firem v kategorii nářadí Narex Hlavní město Praha.


Narex v regionu Hlavní město Praha - Najisto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Potřebujete kvalitně opravit ruční nářadí, zahradní techniku nebo domácí spotřebiče?


Pak jste na správném místě! Novinka v sortimentu - závitníky NX PRECISION TAPS 12. V katalogové části webu naleznete novinku v sortimentu - vysoce výkonné závitníky s novou ochrannou známkou - NX PRECISION TAPS.


Narex praha

Autorizovaný prodejce nářadí a zahradní techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения