středa 13. února 2019

Autochladničky ezetil

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. Autochladničky světových značek. Ezetil , IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství. Obsah tohoto webu je duševním vlastnictvím společnosti AHC Pressburg s. Ezetil Termoelektrické autochladničky Termoboxy Chladicí tašky Chladící vložky a příslušenství LaPlaya Termosky Termolahve a hrnky Láhve pro sport a volný čas.


Všechny informace o produktu Přenosná lednice Ezetil EM, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ezetil EM. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. EZetil - značkové mobilní chlazení Novinky.


Professional a Extrem Chladící tašky Professional a Extreme vynikají nejsilnější izolací na trhu, vnitřek je vyroben ze speciální EVA folie. Hodí se jak na kratší cesty, tak delší – klidně k moři, anebo jsou skvělé na úschovu nákupu během cesty z obchodu domů. Jestli víte, že byste autochladničku k některým z těchto případů vyžili, neváhejte a. Nové NIŽŠÍ ceny motocyklových baterií Varta! Rozšiřujeme sortiment dovážených DC záložních zdrojů o špičkové zdroje SCP-75. V chladničke je priestor pre minimálne dvojlitrových PET fliaš, ktoré možno umiestniť nastojato kamkoľvek v chladničke.


Obsah tohto webu je duševným vlastníctvom spoločnosti AHC PRESSBURG s. Již od počátku se zabývala chlazením, respektive výrobou chladicích tašek. V dnešní době již tato společnost neexistuje, zůstala po ní ale značka Ezetil ve vlastnictví firmy Inheidener Produktions und Vertriebsgesellschaft mbH. Naše společnost nabízí široké spektrum autochladniček a příslušenství.


Nabídku autochladniček najdete také na našem. Espoľahlivo chladí vaše jedlo na dlhých cestách a udržuje ju v čerstvom stave. Spoľahlivo ochlaďte na ° C pri teplote okolia.


Dva veľké ventilátory so zaručenou životnosťou rokov sa starajú o chladenie. Naše přenosné autochladničky jsou nejen kvalitní, ale i designové. Pokud hledáte na cesty chladničku, která je věrnou kopií vaší původní stylové chladničky, určitě se podívejte na naši nabídku.


U nás najdete vysoce kvalitní lednice a mrazáky do kuchyně nebo do menších provozoven. Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu.


Jejich nevýhodou je vyšší pořizovací cena a vyšší hmotnost. Objemem 23Litrů a nadstandarní tloušťkou izolace pro zvýšený chladící účinek nebo pro delší uchování vnitřní teploty bez nutnosti napájení. Napájecí napětí 12V DC a 230V AC. O chlazení se starají dva velké ventilátory, vnitřní 6cm a vnější 9cm s testovanou. Dodáváme autochladničky a příslušenství mobilního chlazení pro volný čas i profesionály.


Nabízíme široký výběr značkových termoelektrických i kompresorových autolednic a doplňků od německé firmy Ezetil. Princip je takový, že např. Ve svém mrazáku nachladíte náplň, kterou poté vložíte do.


Autochladničky ezetil

Prožijte toto léto osvěženi na párty i na cestách díky autochladničce s kolečky Ezetil E40!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения