pátek 1. února 2019

Sportovní brokovnice browning

Nová broková kozlice BROWNING B 7je nádherná , technicky dokonalá a bezkonkurenčně vyřešená sportovní broková kozlice. Tento kus byl zhotoven na zakázku, výběrové ořechové dřevo, pažba s pistolovou rukojetí, prodloužené zámky zbraně, zdobeno krásnými rytinami na přání. Brokovnice , Caliber Club - Gun Store. Oba typy brokovnic lze využít při lovu drobné zvěře. První zmiňované brokovnice je využívaná především při sportovní střelbě.


Sportovní brokovnice browning

Má jednu nebo více hlavní nejčastěji s hladkým, méně často drážkovaným, vývrtem. Bývá zpravidla dvouhlavňová (na dva náboje), s hlavněmi nad sebou (kozlice), nebo s. Výškově i stranově stavitelná americká sportovní pažba z. Všechny typy brokovnic lze využít. Je to technicky dokonalá a bezkonkurenčně vyřešená sportovní brokovnice i pro nejnáročnější uživatele. Vhodná pro myslivost, lov i sportovní střelbu. Je zachovalá málo opotřebená.


Browning , Caliber Club - Gun Store. Podléhá zbrojnímu průkazu. MIROKU je licenčně vyráběný BROWNING v Japonsku, kvalitou zpracován. Součástí jsou 5x venkovní choke.


Sportovní brokovnice browning

B5Classic Shooter lze klidně použit na lov i na sportovní střelby. Je to ideální zbraň pro začátečníky - jak lovce, tak sportovní střelce. Baskule je bez vůle oproti hlavním v supr stavu.


Historie firmy Beretta spadá až do 14. Ventilovaná šína i hlavně. Zbraň vhodná pro mladé začínající střelce a také pro dámy. Víme, co prodáváme, neboť sami naše zboží používáme a testujeme v praxi.


Co se občas v krámech najde jsou většinou nejlevnější typy kozlice browning citory, tudíž výběr minimální. Vážení zákazníci, brokovnice Benelli obsažené v této kategorii je možné zakoupit pouze osobně po předložení platného zbrojního průkazu, popřípadě i nákupního povolení a není možné je zasílat poštou ani jinými dopravci. Kompletní repas ve zbrojovce, stav nové zbraně. Možná výměna za dlouhou opakovací malorážku, nebo pistoli CZ vz. Nabízíme Vám kvalitní zbraně ke sportovním i loveckým účelům.


Můžete u nás vybírat z široké nabídky kulovnic, brokovnic, malorážek, poloautomatických zbraní, pistolí, revolverů, airsoft zbraní, vzduchovek, plynovek a flobertek. JRS , a dodnes jsem rád ,že jsem to zastavil - povolenku k lovu nakonec dostal ,zasloužilý myslivec. V ČR jsou zbraně rozlišeny do kategorií dle možnosti jejich získání - zbraně pro držitele ZP a volně prodejné zbraně pro osoby starší 18-ti let, určené pro sportovní střelbu nebo k vlastní ochraně.


Sportovní brokovnice browning

Prodáváme zbraně, které jsou kvalitní a spolehlivé. Pouze v této kategorii si u nás můžete vybrat z více než 600. Vážení zákazníci, zbraně obsažené v této kategorii je možné zakoupit pouze osobně po předložení platného zbrojního průkazu, popřípadě i nákupního povolení a není možné je zasílat poštou ani jinými dopravci.


Tyto stránky používají soubory cookie. Prohlížením těchto stránek souhlasíte s používáním cookie. Výběr z nabídky cenově příznivé řady NSI-DUE, příp. Sportovní brokové střelivo je možno zajistit od výrobců Sellier-Bellot, NSI, RC, Cheddite a Winchester. Aktuální dostupnost a ceny Vám sdělíme na požádání tel.


Sportovní brokovnice browning

Nabízíme zbraně lovecké, sportovní , pistole, vzduchovky, doplňky a střelecké pomůcky. Prodejem loveckých zbraní zbrojovka ČZ Uherský Brod jsme získali ocenění Silver Partner v Třebíči. V současné době se těší největšímu zájmu lovecké zbraně pro myslivce kulovnice a brokovnice.


Na trénování střelby je vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения