pátek 15. listopadu 2019

Tv nejde zapnout

Na TV neustále jen bliká modrá led dioda. Dobrý den, TV LCD Prestigiou 32palců přestala s ničeho nic fungovat. Zhasla a svítí pouze standby dioda. Pokud tv zapnu , dioda začne pouze blikat a nic se neděje. TV nejde zapnout - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: TV nejde zapnout.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

Tv nelze zapnout - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Tv nelze zapnout. Ovladač funguje, dokonce dioda na televizi reaguje bliknutím po stisku tlačítka na ovladači. Samotná TV žádné tlačítko nemá, jde ovládat pouze ovladačem. Tv Hisense vida s pc bud pres redukci ktera je dvi na hdmi a nebo primo hdmi s tv sel mi duplikovat obraz ale najednou nejde ze neni zapojene zadne hdmi se ukazuje na tv nevite cim to muze byt ? Když jsme ji ráno chtěli zapnout jako vždy jsme vzali ovladač a zapli.


Na televizi se objevil nápis Philips a zůstal tam a dále nic ani vypnout nejde. Tak ji tedy vypneme z proudu pak zase zapojíme, zapneme ovladačem a pak už funguje jak má. Podle blikajícího podsvícení a dřívějších projevů jako časté restarty a žádné nebo přehnané reakce na ov.

Včera šla tv normálně, ale když jsem ji vypínal, tak začla blikat kontrolka a od té doby nejde vypnout ani zapnout. Obrazovka je tmavá, kontrolka bliká červeně a zeleně(asi30s.), pak se na pár sekund rozsvítí zeleně,potom na s. Toshiba a začne znovu blikat. Proč mi nejde zapnout LCD televize dálkovým ovladačem a ani ručně?


Sem tam to nešlo zapnout a teď už vůbec, samozřejmě v DO jsou nové baterie, nevíte čím to může být a kolik by asi stála oprava? TV nejde zapnout a chroupe - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: TV nejde zapnout a chroupe. Prosím o navedení kde hledat závadu když tato TV SHARP LC-32D44C-BK nejde zapnout. Po zapnutí se zobrazí zelená dioda na sek.


Jak zapnout seto box v druhé televizi v. V bytě máme dvě televize. První jsme zapojily a funguje , ale druhá nejde zapojit Tel. Samsung seto box Tesla. DURecorder Toto je moje video zaznamenané pomocí aplikace DU Recorder. V té chvíli jsme zjistili, že nejde znovu zapnout.


Vše jinak na ní funguje, jak má - kabely jsou nadoraz, svítí diodka (tudíž TV funguje), jen nejde zapnout ovladačem. Je stejně starý jako TV , nikdy nebyl měněný. Jsou v něm ale nové baterie.

Je nějaká možnost, jak TV zapnout i bez. Trhu vládnou DVB-T tunery, ale k mání jsou i tunery pro DVB-S nebo DVB-C, byť jde spíše o okrajová zařízení. TV tuner může mít různé podoby pro různé typy počítačů od klasických stolní přes nejrůznější přenosné (klasické notebooky, mini-notebooky a netbooky či nejmodernější ultrabooky). Ne, pc nejde zapnout v maximálním významu slova. Teda zapnout jenom zdroj a vetráčky jsem nezkoušel, ale bez mb zdroj neumím zapnout.


Tak už vím, jak se to asi stalo - čudl pro zapínání zůstal zaseknutý uvnitř a spálil se mi zdroj, doufám, že ne i deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения