čtvrtek 7. listopadu 2019

Panoptikum uherský brod jídelní lístek

My pro Vás máme tu nejlepší nabídku. Vítáme Vás v naší restauraci PANOPTIKUM. Naším cílem je postarat se o Vaše pohodlí, vytvořit pro Vás pohodovou atmosféru a skloubit tak požitek se zážitkem. Za slunečného počasí využijte našich venkovních prostor k. JÍDELNÍ LÍSTEK POCHUTINY K PIVU V ZAVAŘOVAČCE – pečivo v ceně 1g Utopenci v nálevu s cibulí a feferonkou 7- 1g Nakládaný hermelín – plísňový sýr v oleji s cibulí a česnekem 8- 1g Vepřová tlačenka s octem a cibulí. Restaurant Panoptikum jsme si vybrali.


Panoptikum uherský brod jídelní lístek

Cílem je zlepšit a zpříjemnit práci s webem. Přečtěte si více, nebo změňte nastavení. Budete-li pokračovat, vyjadřujete tím souhlas s našimi soubory cookie. Za mě nejlepší restaurace v Uh. Strážnice Svatobořice Svitavy Šternberk Tábor Teplice Topolná Třebíč Trutnov Třinec Turnov Uherské Hradiště Uherský Brod Uherský Ostroh Uničov Ústí nad Labem Ústí nad Orlicí Úštěk Valašské Meziříčí Varnsdorf Veselí nad Moravou Vizovice Vrchlabí Vsetín Vysoké Mýto Vyškov Zlín.


Meníčka prodáváme taky Z OKNA - z boku od parkoviště u hotelu Stadion. Objednávky můžete volat raději i den předem. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Kvalitní jídlo, pivní výběr a hodně místa.


Panoptikum uherský brod jídelní lístek

Ve všední dny meníčka, o víkendu speciální nabídky. Minutky, burgery i česká klasika. Jídelní lístek - aktuální týden Jídelní lístek - další týden: Jídelna Vystrčil s. Tak neváhejte a navštivte právě naši restauraci.


Nabízíme jedinečné speciality v příjemném prostředí naší restaurace PANOPTIKUM. Využít můžete i naší příjemné zahrádky. Dopřejte si pohodu při krásném počasí na naší zahrádce. Přijďte se schovat před vedrem. Máme pro Vás přichystané optimálně klimatizované.


Celoročně Vám nabízíme možnost. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Střední odborné učiliště Uherský Brod. Kromě přípravy hlavních jídel Vám můžeme nabídnout například přípravu svačinových polévek, večeří, rautů a minutkových jídel na oslavy a akce.


Možnost přidání recenze vč. ODBORNÉ HODNOCENÍ SKLADBY ŠKOLNÍHO JÍDELNÍČKU (Ústav preventivního lékařství, Brno) Předložený jídelníček splňuje požadavky školního stravování, je pestrý a především bych chtěla ocenit originalitu připravovaných pokrmů (např. tortilla s rybím filé, polenta se špenátovými listy a uzeným tofu atd.). V naší restauraci nabízíme širokou škálu jídelních specialit, piv, vín a nealkoholických nápojů. Ki-ki restaurace kohoutovice vám zdarma nabízí rozvoz z široké nabídky jídlel a to včetně pizz.


V levém sloupci si vyberte kategorii jídelního lístku. Kontakty na pracovníky Domova mládeže naleznete zde. OBĚDY Studenti denního studia odebírají bědy v jídelnách České zbrojovky a. Obědy se platí na samostatném účtu. Oznámení školní jídelny. Důvodem je nárůst cen potravin a povinnost stravovacího zařízení dodržovat závazné výživové dávky dle věkových kategorií podle vyhlášky č. Sledujeme aktuální situaci, naše dřívější nařízení vydaná ke dni 10.


V případě změn vás budeme informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения