čtvrtek 14. listopadu 2019

Spolehlivé auto s nízkou spotřebou

Potřebuji tedy auto spolehlivé. Dosud jsem měl Opel Astra combi 1. V, který bral průměrně l, což bylo hodně. Hledáte malé auto s nízkou spotřebou i emisemi? Jaké automobily jsou v současné době nejúspornější a proč?


Podívejte se na top nejúspornějších automobilů, které potkáváme také na českých silnicích. Hledal jsem cenově dostupné spolehlivé auto s nízkou spotřebou , slušným výkonem a nízkými servisními náklady. Zdravím Vás, potřebovala bych poradit. Velmi děkuji za jakékoliv zkušenosti.


Zatím mi padl do oka VW polo, ale koukám dál a zjišťuji info, kde se dá. Kdo něco víte k tomuto problému, podělte se se mnou děkuji. Hnůjday chci,ani že je to moje volba-byla mi nabídnuta místo Golfa jako také auto s malou spotřebou ,ale proto jsem snad sem přišla a ptám se- neběžim koupit -jsme na poradte vážený -ptala jsem se a chtěla slyšet argumenty proč ne ,takže by bylo vhodné odpovídat jiným stylem. Auto jsme kupovali s tim, ze po roce pujde z domu, ze to bude kasicka na prachy.


Dily jsou na nej opravdu neskutecne levny, mechanicky je to hodne jednoduche auticko, takze narozdil od moji Cnam to opravuje servis u nas na vesnici. Ahoj, hledám nové auto s cenou od 80. Praotec všech ekoaut, hybrid Toyota Prius, je jediným autem v našem výpisu s benzínovým motorem. Tomu totiž pomáhá elektromotor a celkový výkon soustavy je až 1koní.


Také je ale nejdražší a moc zábavy si s ním neužijete. Rodinné auto s nízkou spotřebou - to by si přála většina Čechů. Vybrali jsme dvanáct modelů, které tento cíl splňují. Jde o vozy s karoseriemi kombi, MPV (víceúčelová auta) a SUV (volnočasová auta i do lehčího terénu). Známe nejúspornějších modelů.


Výhodou je velký válcový motor se slušným výkonem a nízkou spotřebou díky provozu na CNG. SUV spotřeba palivo nafta diesel. Místy drobná koroze na klasických místech, převodovka řadí hezky hladce a bez cukání. I u modrého oválu pořídíte malé vozítko s nízkou spotřebou. Za necelých dvě stě tisíc korun si odvezete Ka se čtyřválcem 1. Reálně budete jezdit se spotřebou přibližně o půl litru vyšší, ale i to není vůbec špatná hodnota na to, jak svižně celé auto působí.


Spolehlivé auto s nízkou spotřebou a slušnou výbavou. Vždycky se nadchnu pro nějaké auto , kolikrát i najdu zajímavý inzerát, ale pak mě odradí např. A věřte nebo ne, tenhle úkol zvládá ojetá Toyota Prius třetí generace na jedničku. Auta s nízkou spotřebou od AAA AUTO ! Není bez zajímavosti, že sem patří hlavně malé vozy, ale v nabídce je i jeden hybri městské auto a jedno, o kterém se dá říci, že dokáže bavit řidiče. Spolelhlivý a pohodlný vůz s nizkou spotřebou,je to uz celkem staré auto a musite počítat že si bude říkat o častější opravy.


Pokud si nemusíte autem zlepšovat společenský status a prostě chcete jen nějaké slušné, prostorné a spolehlivé přibližovadlo s nízkou spotřebou , vlastně nic víc než Škodu Rapid nepotřebujete. Jen od ní nečekejte zázračný komfort a dynamické jízdní vlastnosti. Auto rodinné velikosti za rozumnou cenu s nízkou spotřebou - taková je nejčastější představa průměrného Čecha, když si vybírá nový automobil. Je to prostě obyčejné auto. To je prostě protimluv.


Vše je v pořádku, jezdí výborně, nic netluče - je to velmi živé a spolehlivé auto s nízkou spotřebou. Interiér je čistý a zachovalý (nekuřácký).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения