středa 13. listopadu 2019

Stará škola sloup

Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Ubytování, restaurace, možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel. Our cooks will arrange an unforgettable gastronomic experience: fancy course meals, cold and hot meal receptions, grill parties, vegetarian banquet, menu handcrafted just for you. Chcete si u nás pochutnat při zvláštní příležitosti jako je svatba, promoce, firemní večírek nebo školení?


Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek: slavnostní chody, teplé a studené rauty, rožnění selete, vegetariánské hody, menu sestavené na míru podle Vašich chutí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u sprá. Má bowling, kulečník a restauraci, která podává českou i mezinárodní kuchyni. Hotel Škola nabízí prostorné pokoje s dřevěnými podlahami nebo s kobercem a se satelitní TV s plochou obrazovkou. Hotel je vhodný pro rodinné, odpočinkové i aktivní pobyty v přírodě a nabízí také výborné zázemí pro teambuilding a firemní akce. Ubytují vás v pohodlných pokojích, které zajistí dostatek soukromí a pohodlí.


Ponořte se do bublající vířivky, navštivte horkou saunu nebo. Základní škola Sloup tedy nebude až do odvolání zajišťovat výuku, školní družinu, školní stravování, kroužky ani jiné aktivity. Přerušeny jsou i pronájmy a doplňková činnost.


Doporučuji všem rodičům a žákům pravidelně sledovat média a zprávy na dmSoftware.

Experience the beauty and wildness of Moravian Karst. Explore magnificent caves, stay for a while in the lush forests and take a rest from the rush of everyday life in the city. It offers a restaurant with Czech and international cuisine, a bowling alley and a billiard. There are rooms furnished in alpine style and venues for trainings and conferences. Two training rooms have total capacity of 1seats and modern presentation equipment.


Hostům jsou k dispozici i tři stylové salonky, otevřený krb a. Restaurace česká i mezinárodní kuchyně. Ponúka reštauráciu s českou a medzinárodnou kuchyňou, bowling a biliard. Izby v hoteli Stará Škola sú priestranné a majú drevené podlahy alebo koberce a satelitnú TV s plochou obrazovkou. Ubytování v jednolůžkovém pokoji je zcela nevhodné pro dostupnost balkónu pro veřejnost, kdy tam chodili hosté kouřit a nakukovat do mého pokoje. Také by chtělo rozšířit nabídku jídel snídaní, byla monotónní.


Rodinný hotel, wellness, bowling a restaurace v srdci Moravského krasu, široké možnosti trávení. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt. Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során. Největším lákadlem v tomto regionu je samozřejmě návštěva systému jeskyní, celý region je ale také protkán velkým množstvím turistických a. Kvalitní ubytování, chutné jídlo, bowling, pizza nebo luxusní wellness.


Nebudete-li mít zrovna chuť odpočívat, můžete vyrazit za krásami. Hotel Stará škola, Sloup , Czech Republic.

Sloup se nachádza v turisticky atraktívnej lokalite Moravský kras a Brněnsko. Niektoré izby je možné dovybaviť prístelkou. Pre skupinové akcie, konferencie a školenia ponúkame hotel konferenčnú miestnosť.


V hoteli sa nachádza reštaurácia, kde je možné sa stravovať. Prohlédněte si recenze hotelu Stará škola (Sloup ), a volné termíny Last Minute zájezdů do hotelu Stará škola (Sloup ), včetně všech slev. Pestrá nabídka dovolených do hotelu Stará škola (Sloup ) na Invia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения