středa 13. listopadu 2019

Vinotéka hyundai vin 28

Aktuální vnitřní teplota je zobrazena na LED displeji s modrým podsvícením. Další nový web v rámci sítě GoGEN. Uskladnění až pro lahví při – 18° C, snadné dotykové ovládání s LED displejem a tichý chod. Rozsah nastaviteľnej teploty je 12–°C. Vnútorný objem spotrebiča je litrov.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Táto jednozónová vinotéka pojme na svojich drôtených policiach až fliaš a maximálny rozmer fliaš je potom × cm. Celý popis a technické parametry. Hyundai VIN od 13€ - Heureka. Aktuálna vnútorná teplota je zobrazená na LED displeji s modrým podsvietením a dotykové ovládanie je veľmi jednoduché a rýchle.


Dotykové ovládání je velice snadné, rychlé a hlavně intuitivní. Priestor, diverzita, konštantná teplota a elegancie. Její užitný objem přitom činí litrů, takže pojme až lahví. Snadno se tak vejde i do.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Pouze 1ks za tuto cenu ! Naši pracovníci se Vám budou.


Vinotéka so zrkadlovými dverami a LED displejom s. Vnitřní objem spotřebiče je litrů. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Umožňuje nastavit optimální teplotu v rozmezí. C, ľahké dotykové ovládanie s LED displejom a tichý chod. Hodnocení produktu: (). Skvělá vinotéka HYUNDAI VIN je spotřebič, který je určen pro dlouhodobější skladování vína.


Najednou můžete ve vinotéce skladovat až lahví. Teplota se dá nastavovat pomocí. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka.


Svojimi rozmermi je táto vinotéka vhodná aj do menších bytov. Samozrejmosťou je LED displej s ovládaním, vnútorné osvetlenie a tichý chod bez. Volně stojící vinotéka Guzzanti GZ 1vybavena dřevěnými policemi, do kterých je možné uložit až 1lahví. Přístroj má stabilní chlazení, díky kompresoru a eko chladivu R600a.


Správná péče o víno Vám pomůže umocnit zážitek z každé skleničky. Z toho plyne i to, že její vnitřní objem činí pouze litrů. Přesto dovolí bez problémů umístit až lahví vína. Ty jsou umístěny na drátěné police a chlazeny na.


Konstrukce chladničky: vinotéka Dveře: prosklené dveře Objem celkem (l): Kapacita. Příjemné prostředí, kde můžete posedět s přáteli a zároveň ochutnat naše výborná sudová vína. Je vybavena drátěnými policemi, na které můžete uložit až lahví vína. Svými rozměry je tato vinotéka vhodná i do menších bytů a zajisté potěší i úsporným příkonem W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения