středa 6. listopadu 2019

Reklamní cedule bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů reklamní cedule. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyměním za pivovarské reklamní cedule , pípy, výčepy, stáčecí stroje, pivní lahve , korbele půllitry atd. Případně za reklamy s tématikou kakaa, kávy či čokolády. Proti zlodějům je na rámu cedule oko s drátem pro upevnění visacím zámkem např. Reklamní cedule plochá s nožkami.


Masivní pevná konstrukce. POUZE OSOBNÍ ODBĚR V BRNĚ! Všechno zajímavé s tématikou PIVO. Největší sbírka tohoto druhu, která bu. Bazar online, inzerce zdarma.


Kupujte výhodně a levně. Oboustranně popisovatelná křídou, nedávno nově natřená. Prodám reklamní oboustrannou ceduli. Materiál - hliník Cedule je zaklapávací a používaná. Fóliová kapsa slouží k vložení vlastního plakátu, který je odolný proti vodě a větru.


Stroje - Cedule reklamni bazar. Volvo, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách s cenou a velikostí v cm. Použití jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, jako dárek, možnost zaslání.


Dům a zahrada - Cedule bazar. REKLAMNÍ POUTAČE - INFO STOJANY. Informační a reklamní poutače, různých velikostí a tvarů.


Vhodné například do bankovních sektorů, pojišťoven, úřadů, realitních kanceláří a jiných provozů, kde je zapotřebí upoutat pozornost a nabídnout klientům širokou škálu prospektů. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Zabýváme se výrobou reklamních a informačních cedulí. Minimální rozměr reklamní cedule není určen. V této kategorii sb ěratelství naleznete staré či starožitné reklamy, reklamní cedule , obaly, víčka a jiné staré reklamní předměty. Pokud chcete rozšířit své sbírky nebo naopak nabídnout něco ze svého sběratelství reklamních cedulí, obalů a jiných reklamních předmětů, na našich stránkách pro to máte ideální podmínky.


Smaltovaná plechová cedule : POZOR, kvalitní bombírovaný i prolisovaný plech, pravý pálený smalt, otvory pro přichycení, tato na fotkách s cenou a velikostí v cm. Dobierka sa dá poslať aj do Česka za E. Mám prípadne aj ďalšie cedule , po kliknutí na moje meno sa zobrazia aj ďalšie. Motorky - Zundapp cedule bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения