pátek 1. listopadu 2019

Reklamní cedule praha

Reklamní cedule praha

Vypouklá, šablonovaná, dole označení výrobce: Pražská smaltovna, Praha VII. Schnellova (pouze na některých cedulích). Jsme malá tiskárna v Praze 10. Děláme reklamní cedule , tisk samolepek, tisk plakátů, výrobu bannerů a další tiskové služby.


Reklamní cedule praha

Naše tiskárna se nachází na snadno dostupném místě v regionu Praha 10. Veškerou výrobu garantujeme kvalitně a levně. Nabízíme rychlé a ochotné provedení kalkulace.


Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu. REKLAMNÍ TABULE A FIREMNÍ TABULE ZA NEJLEPŠÍ CENY V MĚSTĚ VÁM DODÁME DO HODIN! Zabýváme se výrobou reklamních a informačních cedulí. Minimální rozměr reklamní cedule není určen. Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou!


Reklamní cedule praha

Pokud jste si vybrali některý z níže uvedených materiálů, kliknutím na obrázek se Vám zobrazí podrobnější informace a fotografie. Výběr realizovaných zakázek zhotovených firmou Gramon print s. V této kategorii sb ěratelství naleznete staré či starožitné reklamy, reklamní cedule , obaly, víčka a jiné staré reklamní předměty. Pokud chcete rozšířit své sbírky nebo naopak nabídnout něco ze svého sběratelství reklamních cedulí, obalů a jiných reklamních předmětů, na našich stránkách pro to máte ideální podmínky. Tyto nosiče jsou vhodné především k upevnění na pevný podkla jako jsou stěny budov, zdi a ploty, využití nacházejí i ve výstavních.


Vyrábíme plastové informační tabule, cedule a panely. Galerie obsahuje pouze malou část našeho výrobního sortimentu. Na Vaše přání Vám zhotovíme prakticky jakékoliv smaltované cedule. Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací. Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se.


Reklamní cedule praha

Reklamní tabule, cedule , desky, obrazy. Provádíme reklamní polep vozů, plastické nápisy neboli světelnou reklamu, potisk textilu a grafické práce. Laminované cedule lze snadno omýt vodou nebo lihem. Získejte nové klienty pořízením reklamní cedule.


Máme pro vás také velmi účinnou reklamu do exteriéru i interiéru. Inzerát byl odebran z oblíbených. Ceny včetně potisku a oček.


Fotoobrazy, polepy stěn a skleněných příček 3D nápisy a světelná reklama Samolepky všech velikostí a tvarů. Tiskneme polepy na auta, výlohy, reklamní plachty, cedule a další. Výroba reklamy od návrhu po realizaci. Postaráme se o to, aby vaše firma byla vidět. Co se vám vybaví, když se řekne cedule ? Setkáváme se s nimi na každém kroku.


Ať už jde o obří reklamní cedule a poutače, cedule informační nebo směrové a nebo jen cedulky s jmenovkou na dveřích. Objednat můžete jen jedinou lavičku či síť. Cedule obvykle slouží pro usnadnění orientace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения