pondělí 18. listopadu 2019

Italský vystřelovací nůž

Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. Klasický italský vystřelovák od italské firmy Fox Maniago.


Zavírá se vykloněním Jedné části kování do boku. Celková délka nože je 2cm. Jedinečný nůž pro milovníky té pravé Itálie, to je zbrusu nový zcela automatický nůž ITALIAN MAFIA STILETTO. Ladný italský design spolu s kvalitním provedením od firmy Kandar Vám přináší cenové úchvatný a přitom elegantní a kvalitní nůž , který by Vám i Italové záviděli.


Nabízím unikátní italský kapesní nůž (Stiletto). AKC Automatic Knife Company. Po otevření je čepel zajištěna pojistkou proti nechtěnému zavření. Materiál: 440C nožířská ocel, tvrdost: HRC. Vystřelovací nože různých tvarů a velikostí za pár korun.


Díky rychlému otevření (vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. S pojistkou proti samovolnému otevření. S nylonovým pouzdrem s okem na opasek.


Nůž má dřevěné střenky. Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce. V původním významu je stiletto dýka s dlouhou štíhlou čepelí, která slouží jako bodná zbraň.


Dnes se tak ale označují i vystřelovací nože s úzkou čepelí. Ty jsou oblíbené zejména mezi motorkáři. Ruské mafii se používají jako zbraň pro vykonání pomsty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám kvalitní italský kapesní nůž (Stiletto). AKC (Automatic Knife Company). Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tento čelní vystřelovací nůž je navíc opravdu za fajnovou cenu!


Rovná čepel je ostřená na obou stranách! Rukojeť je celá z kovu a ergonomického tvaru. Kovový klip na zadní straně rukojeti Vám umožní tento přímý vystřelovací nůž bezpečně připnout ke kapse, k pásku apod. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Tradiční italský nůž AKC Stiletto se vyrábí více jak let. Vyhazovací nůž s pojistkou a úzkou čepelí standart. Optika dobrá, čistý pohled bez šmouh. Bohužel štelování v komínku UP je že dvou plastových pinů a první se odlomil hned při nastřelování a druhý cca po týdnu při doladění vzduchovky. Damaškový vyhazovací nůž.


Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения