úterý 12. listopadu 2019

Restaurace krystal žďár nad sázavou

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit činnost naší firmy APETIT v. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze světa gastronomie. Vaříme chutná denní menu s příznivými cenami a na čepu máme pivo Radegast. V patře nad restaurací provozujeme DiscoBar.


Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Next Post Hotel Morris. Leave a Reply Cancel reply. Kongresová turistika, společenská setkání, ale i rodinná rekreace, víkendové pobyty, abiturientské večírky, předváděcí akce či posezení s přáteli jsou hlavními aktivitami penzionu.


Set right next to the Kinsky Count Chateau, the family-run Penzion Taferna is located 1. It offers a restaurant serving Czech cuisine and fish specialties and comfortable rooms. Provozujeme restauraci s barem s místy na sezení, kde nabízíme: příjemné posezení v místnosti s krbem, velkoplošnou televizi, šipky, možnost kouření, přímý přístup na venkovní zahradní posezení, pro Vaše ratolesti zapůjčíme dětské. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Designový prostor restaurace je ideálním místem pro pracovní schůzky, obědy či večeře nebo uspořádání firemního nebo sokromého večírku a oslavy. Vážení hosté, restaurace je do odvolání uzavřena.


Sázavou s požadavky: restaurace. Restaurace ve Ždáru nad Sázovou a okolí. Možnost přidání recenze vč.


Hotel je situován mimo veškerý ruch města, je tedy ideální lokalitou na pořádání oslav, večírků, svateb a jiný soukromých akcí. Zakládáme si na kvalitním servisu, dobré kuchyni a také příznivých cenách. Podnik je součásti multifukčního sportovního centra Orlovna.


Přijďte si k nám zasportovat a poté načerpat síly v naší restauraci! Dle nařízení vlády ČR bude restaurace do odvolání uzavřena. Nabízíme Vám ubytování v Penzionu Starý dvůr, který se nachází v obci Nové Dvory.


Obiloviny obsahující lepek. Pivovar Revolta je prvním pivovarem po devadesáti letech, který vaří znovu naše pivo. R NAD SÁZAVOU pronájem, zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte obchodní prostor ŽĎÁR NAD SÁZAVOU pronájem na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. FAKTURAČNÍ ÚDAJE Atos spol.


Velký sortiment všech nápojů, pět druhů piva ,stáčená vína,jednoduchá jídla,grilovaná. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vaříme autentická mexická a latinsko-americká jídla v příjemném nekuřáckém prostředí s venkovním posezením, dětským.


Více zjistíte na portále České hospůdky. Zhruba 3metrů od sochy Mamuta se nachází také národní technická památka Šlakhamr (dříve Brdíčkův mlýn). Těšíme se na Vaši návštěvu.


Podívejte se, co dnes vaří Krystal dobrého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения