pátek 8. listopadu 2019

Robotický vytírač recenze

Symbo je česká firma, která se věnuje výrobě robotických vysavačů. Ve své nabídce mají ale i robotický čistič oken. Skvělé je, že u robotických vysavačů existuje tzv. Tím předcházíme tomu, aby vysavač zajel na taková místa, kde by se mohlo něco převrhnout nebo třeba vylít, případně by hrozilo poškození samotného vysavače.


Ale hned při startu překvapí hluk, který je sice téměř poloviční, než u předešlého modelu, ale rozhodně nemohu doporučit pouštět pomocníka v té samé místnosti, kde se zrovna nacházíte. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Unikátní robotický pomocník, jenž dokáže zcela sám efektivně vytřít podlahy i ve velkých místnostech. Mám robotický vysavač Roomba a jsem hrozně spokojená, tak by mně zajímalo zda v vás už někdo robotický vytírač má a jestli jste spokojené.


Zde si můžete zboží rezervovat na některé z našich prodejen. Doba rezervace jsou pracovní dny. Hobot 2je unikátní robotický čistič oken vybavený vestavěným zásobníkem na vodu. HOBOT 2rychle a precizně vyčistí okna a různé druhy skleněných povrchů a zároveň sám vlhčí čištěný povrch destilovanou vodou či přípravkem HOBOT pomocí ultrazvukové trysky. Suché čištění je v pořádku, ale mokré leštění nemůžu vychytat.


Robot mám chvíli, ještě vyzkouším, jak čistí obklady v koupelně, když to nepůjde, bohužel ho budu muset vrátit. Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. Na hladkém povrchu se uplatní i robotický vysavač s mopem, kdy antistatická textílie na mopu zachytí i ty nejjemnější částečky prachu. V některých eshopech ho najdete skrytý pod názvem robotický vysavač na vytírání, ale jedná se o totožný produkt. Dejte si však pozor, zda robot mopuje nasucho nebo namokro.


Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky, pračky se sušičkou, lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka. Rychle a bez námahy za nás uklidí, aniž bychom museli vynakládat nějaké úsilí.


Protože nabídka automatických vysavačů je široká, připravili jsme pro vás test robotických vysavačů. Robotický vysavač je skvělý pomocník v naší domácnosti. Měli jsme robota Scooba, nevím už jaký přesně typ, nebyl samonabíjecí, že si jako ty lepší typy dojede sám k nabíječce a nabije se, ale byla jsem celkem spokojená, určitě vydržel déle než hodinu, většinou jsme dobíjeli po vytření velkých místností (v rodinném domě, celé přízemí). Vysavač je dále vybaven třemi procesory, prvotřídním algoritmem, chytrými senzory a laserovým senzorem.


Mít dva stroje - vysavač a vytírač ? Ten robotický vytírač od iRobota jsem viděla a příliš mě tedy nenadchl. Vysát zvládne plochu až 1m pokud se v průběhu vysávání vybije, zajede se nabít a naváže v úklidu na místě, na kterém skončil. Fakt super vysava, vytira taky, ale fleky od stavy co detem se vylikje atd. Braava dokáže uklízet podlahy v režimu. Na začátku je nutno říct, že pokud je robotický vysavač to, co hledáte, můžete rovnou přejít na Test robotických vysavačů, kde se jim věnujeme velmi dopodrobna.


Dokonce jsem nad ním uvažovala, když jsme si pořizovali robota, ale má takovou mamou nádržku na vodu, že mi přišlo, že to vytře čistě jen první metr a pak to roztírá to špinavou vodu po domě. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Je nabitý funkciami, vrátane pokročilého systému navigácie SLAM, pokročilého plánovania upratovania podľa rozdelenia na zóny a možnosti naprogramovať pôdorysy až podlaží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения