čtvrtek 21. listopadu 2019

Platové třídy učitelů

Platy učitelů a pedagogických pracovníků závisí na jejich vzdělání ( platové třídě) a délce jejich praxe v oboru (platovém stupni). Tady najdete třídy a tarify úředníků, zdravotníků, učitelů , sociálních pracovníků, policistů, vojáků atd. Ochrana osobních údajů a jejich používání. Respektujeme vaše soukromí a při zpracování vašich osobních údajů dodržujeme zákonná právní předpisy týkající se ochrany osobních údajů, zejména tzv.


V případě učitelů to můž. V platové tabulce lze na základě platové třídy a platové stupně zjistit na jaký základní plat by jste měli jako státní zaměstnanec nárok. Níže naleznete platové tabulky platné od 1. Jsem absolventkou bez praxe, mám aprobaci pro ZŠ a SŠ, nyní hledám místo. Jeden potenciální zaměstnavatel – učiliště a střední škola – mě zařadil do 12. Letošní změny spočívají jednak v navýšení platových tarifů, jednak ve zrušení jejich první stupnice (tzv. první platové tabulky).


Stalo se tak prostřednictvím změnového nařízení č. Platové tabulky pedagogických pracovníků. Následující shrnutí by vám mělo pomoci v základní orientaci. Pro určení základního příjmu (práce na plný úvazek při splnění všech dalších kritérií) se využívá tabulka škálovaná podle platového stupně a platové třídy. Zjistit, do které platové třídy spadáte, není nijak náročné. Rozčleněny jsou podle aktuálního dosaženého vzdělání daného pracovníka.


Platové třídy učitelů

Jinak se na zařazení do konkrétní třídy podílí i charakter daného pracovního místa. Obecně platí, že první dvě třídy pojímají zaměstnance se základním vzděláním. Učitelé se pohybují pouze v rozmezí 8. Takže veřejnost bude zase mystifikována přeplácením učitelů. Takže bych byla ráda, kdyby pan Petr Woff na Kupní síle uvedl vše na pravou míru. Příklady k zařazování učitelek mateřských škol do 9. Asistentům pedagogů (nejčastěji 8. třída) se průměrně plat zvedne o šest tisíc korun.


Všechny aktuální tabulky najdete vždycky ZDE. Nový kariérní řád učitelů a speciálních pedagogů. U té druhé to chápu, tak že pokud vám dvě hodiny odpadnou, tak není naplněn základní pedagogický úvazek a ty dvě hodiny suplování se nepočítají jako přespočetné a jsou placeny standardní sazbou. Zařazení zaměstnance do platové třídy (1) Zaměstnavatel zařadí zaměstnance podle § odst.


Dobrý den Marie, odpověď na první otázku nevím. Pokud není tato práce v katalogu uvedena, zařadí zaměstnavatel zaměstnance do platové. Do které platové třídy patří plat učitelů odborných a všeobecných předmětů na středním odborném učilišti? Mám na mysli, do jaké jaké platové třídy spadá plat klasických učitelů na učilišti (Nemyslím mistry, ani asistenty pedagoga, ale standartní učitele.).


K tomuto datu byla moje započitatelná praxe roků a 3dnů. Nemůže-li zaměstnavatel obsadit pracovní místo zaměstnancem, který dosáhl potřebného vzdělání, nebo zaměstnancem, kterého může výjimečně zařadit do platové třídy podle odstavce a nestanoví-li jiný právní předpis 1) jinak, může zaměstnance výjimečně zařadit do platové třídy , pro kterou nesplňuje. Zařazení do platové třídy Stanovení platu vedoucímu zaměstnanci podle § odst.


Vedoucímu zaměstnanci, který je statutárním orgánem, určuje plat podle tohoto zákona orgán, který ho do funkce jmenoval, pokud zvláštní předpis nestanoví jinak. V našich podmínkách je tímto orgánem myšlena. Není tomu dlouho, kdy jsme uveřejnili článek o změnách v platových tabulkách ve veřejném sektoru.


Změna byla platná od 1. Nelze proto zařazovat paušálně, např. Ve většině případů jde o začínající pedagogy nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения