úterý 26. listopadu 2019

Na pranýři simpsonovi

NrQ8Ee Thank for watching, Please Like Share And SUBSCRIBE! Gump Roast) měla v ČR premiéru 18. V USA měla premiéru 21. This video is unavailable.


V případě problémů s přehráváním videa klikněte zde. Oblíbené video Přidej k přátelům Sleduj autora Přeposlat mailem Pridať na Fa. V prípade problému s prehrávaním videa kliknete sem. Pranýř býval umístěn na veřejném místě a byli k němu připoutáni nepoctiví občané.


K webovému pranýři , na kterém se právě nacházíte, jsou připoutány potraviny, u kterých byl porušen některý z požadavků potravinového práva. Kresby skečů byly neumělé a celkem během tří sezón vzniklo. Střihové díly obecně nemám moc rád a tento je zvlášť špatný. Scénáristé se s tím tentokrát nijak nepářou a většinu času prostě sází jednu scénku za druhou bez nějaké přidané hodnoty, Nejspíš si to i sami uvědomují, o čemž svědčí omluva divákům za tento díl v závěrečné písni. Nahlásit závadné video.


Tentokrát ho na stupně vítězů doprovodili Nor Aleksander Aamodt Kilde, který byl o setin pomalejší, a Francouz Johan Clarey, jehož od stříbra dělila setina. Vedoucí muž disciplíny Feuz obsadil šesté místo se ztrátou setin na vítěze. Kvůli chřipce nebyl na startu král předchozího sjezdu v Kitzbühelu Mayer. Byla vysílána na americké televizní stanici Fox od 6. Simpsonovi online - česky. V Česku pak tato řada měla premiéru 15.


No o chvíľu príde poňho. Futurama - 06xAdam a Leela Dr. Informácie, multimédiá, hry, videá. Poslední pistolník na Západě 13. Příběhy z nevrácené knihy 15.


Na pranýři Taková normální žlutá rodinka. Jsem cholerik, ale léčím se 19. Malá vysokoškolačka 21. Homerova zelená medicínka 17. Jestli však diváci nemají rádi ještě něco krom pronášení mouder, pak jsou to „clip shows“.


Tyhle epizody plné záběrů ze starších dílů jsou zaručeným seriálovým způsobem, jak ušetřit finance i čas tvůrců. Díl Radost ze sekty je 13. Téměř celý Springfield podlehne názorům nové sekty „moventariánů“ a za sliby o sladkém životě na zaslíbené planetě Blahoslávii jí odkazuje celý svůj majetek. Bude na pranýři - ukážou mu jeho špatné vlastnosti.


Místo Maggie se objeví šťastná sedmička. F02: Speciální čarodějnický díl VII 7. Dnes dávají na Prima Cool (13:20) díl 13. Stařec a hoře (The Old Man and the Key) 14.


Může za to Líza (Blame It on Lisa) 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения