úterý 5. listopadu 2019

Krabice s víkem bílá

Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Krabice a zásilkové obaly. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží.


Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Série krabic KUGGIS usnadňuje uspořádání a schování věcí, velkých i malých – přesto budou stále po ruce. Držák na štítky vám pomůže s uspořádáním a hledáním věcí.


Kombinujte s knihovnami a vitrínami HEMNES a LIATORP. Vestavěný zámek drží víko na svém místě a chrání tak vaše věci před špínou a prachem. Pasuje do polic HEJNE a IVAR (hloubka cm) a police ALGOT (hloubka cm). Hledáte krabice , organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty?


Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Stohovatelný Vhodný do dětských pokojů, šaten, dílen atd. Compactor je vhodná pro skladování oblečení a jiných doplňků.


Box s víkem WHAM 24l Nejpopulárnější řada praktických, univerzálních boxů Ergonomický tvar, designové provedení Výrobeno v GB Vysoká kvalita, pružnost, lesk a jas barev Výroba z nezávadného materiálu Výrobky testovány. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Kvalitní krabice na roládu nebo zákusky s odklápěcím víkem. Dodáváme v rozloženém stavu. Plastová krabice s víkem Bi Box XS Víka přepravek jsou vybavena zaklapávacími pojistkami, které udržují přepravku zavřenou.


Barevné a průhledné stěny umožní přehledné uspořádání v boxech. Přes kratší průhledné stěny budete mít obsah krabice přehledný. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Krabice s víkem bílá

Kartony jsou vybaveny po stranách zpevněným dnem a víkem. Prodám velké úložné krabice s víkem Ikea Fjalla(40x56x28cm) 803. Ikea prodává o malinko menší za 34-)barva bílá ,kovové madla, nepoužité- nové,v original balení prodám za 25- kus( pův. cena v IKEA-34-)mám jich celkem 1 (koupen špatný rozměr) mohu zaslat poštou. Skládací krabice s víkem bílá káva Momentálně nedostupné Boxy a organizéry Pevný textilní box je praktickým doplňkem do každé skříně, police, stolu.


Esselte Speedbox archivační krabice s víkem velikosti M bílá Ideální pro ukládání archivních krabic, možno také použít jako univerzální skladovací box S víkem Snadné sestavení, montážní pokyny na krabicích Vysoká nosnost díky zesíleným bočním stěnám a základně 1 recyklovaná a 1 recyklovatelná lepenková surovina, certifikovaná společností FSC. Vyříznuté úchytky na obou stranách. Vyrobeny z kvalitní vlnité lepenky. SOCKERBIT Pokud potřebujete více úložného prostoru, proč si na něm rovnou neustelete?


Tento úložný díl je navržený tak, aby dokonale zapadl pod postel a chránil vaše oblečení, přikrývky a cokoliv dalšího, co chcete ochránit před prachem a nečistotami. Vezměte si na pomoc správně velké koše, boxy, zásuvky či krabice a za chvíli máte hotovo. Veškeré objednávky stále s láskou expedujeme a doručujeme k vašim dveřím. Bílá barva se snadno sladí s každým interiérem a přední průhledné okénko vám pomůže rychle zjistit, co se v krabici ukrývá. Odolnost krabice zajistí použitý materiál – zesílená lepenka potažená PVC.


Leitz Infinity archivační krabice s víkem velikosti Abílá. Je vyrobena z nově vyvinuté lepenky, která je 1 acid free (alkalická). Hnědé a bílé krabice s víkem v normovaném rozměru Apatří k velmi univerzálním obalům pro zasílání lehkého a odolnějšího zboží různých výšek.


Krabice s víkem bílá

Kartony se skládají ze dna a víka, která jsou na užších stranách dvojitě zpevněna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения