pondělí 25. listopadu 2019

Plastová cedule

Vyrábíme cedule malých i velkých rozměrů. Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm. Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku. Nejvhodnější provedení doporučíme.


Plastová cedule

Reklamní cedule je možné laminovat. Obratem Vám doporučíme. Plastové cedule jsou lehké, levnější než kovové a je to komplexní řešení do interiéru i exteriéru.


Plasty nepodléhají korozi a nepřitahují pozornost zlodějů kovů, proto je doporučujeme k označení míst např. Plastové tabulky zákazové od společnosti Bezpečnostní tabulky. Máme skladem s expresním doručením.


Plastová cedule

Nakupujte u specialistů na bezpečnostní tabulky a značení. Co se vám vybaví, když se řekne cedule ? Cedule obvykle slouží pro usnadnění orientace. Setkáváme se s nimi na každém kroku. Ať už jde o obří reklamní cedule a poutače, cedule informační nebo směrové a nebo jen cedulky s jmenovkou na dveřích.


Moderní plastové cedule se vyrábějí z dvouvrstvého plastu, který je vhodný pro interiéry a také exteriéry. Tyto cedule jsou také levnější záležitostí ve srovnání se smaltovými cedulemi. Plastová čísla a cedule si můžete dát vyrobit přesně podle vašeho přání a požadavku.


Posledním hitem jsou plastové cedule s. Plastové štítky se vyznačují skvělou povětrnostní odolností a odolností vůči chemikáliím. K jejich značení používáme především frézu, lasery a polepy foliemi. Vážení zákazníci, od 13.


Toto opatření zavádíme, abychom omezili pobyt na pobočce České pošty, a tím minimalizovali možnost šíření nákazy koronavirem. Nebezpečné radioaktivní látky - plastová. Výstražné a zábavné cedule a samolepky. V POSLEDNÍ FÁZI OBJEDNÁVKY.


Objednejte si vizitky on-line. On-line reklamní tisk, potisk, polepy a samolepky. Díky struktuře desky, povrchu a nízké hmotnosti splňují desky AKYPRINT požadavky pro vysoce kvalitní tisk a zároveň nabízí snadné opracování. Polepeno folií s životností cca let. Informační cedule - ZÁKA.


V naší nabídce najdete nejširší sortiment plastových desek pro použití v nejrůznějších aplikacích – od těch nejnáročnějších v průmyslu, chemii, potravinářství, přes zemědělství, stavebnictví, reklamní obory až po profesionální i kutilské inovace a úpravy Vašeho domu, či zahrady. Co nesmí chybět na žádné zahradě či terase? Pořiďte si židli z plastu jakékoliv barvy na FAVI. Pokud chcete být in, kupte si zelenou židli.


Plastová cedule

Vybírejte snadno a rychle z více než 4typů židlí! Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání. Na zakázku vyrábíme bezpečnostní tabulky, samolepky, cedule až do rozměru x m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения