pondělí 18. listopadu 2019

Plastyko word

Naše firma poskytuje v oblasti obalových technologií kompletní služby, kromě samotné výroby obalů zákazníkům nabízíme i vytvoření designu obalu, navržení materiálu, výběr technologie a výrobu formy. Ta pravá technologie pro Váš obal Naše. Máme obchodní zastoupení výrobců fólií.


Plastyko word blistry obaly na potraviny krabičky. Inovace procesu tvarování fólie s použitím bezkontaktního. Batelově se specializuje na výrobu plastových obalů způsobem vakuového tvarování. V současnosti vyrábíme i vysekáváme, skládané krabičky.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy PLASTYKO WORD s. Naše výroba funguje ve 3-směnném provozu a máme do zaměstnanců. Spray paint from PlastiKote, the leading spray paint brand. Learn how to spray paint, discover decorating ideas, decorating tips and paint effects. Po krátkém působení v pronajatých prostorách jsme se přestěhovali do vlastního, nově postaveného objektu v Batelově.


Základní informace PLASTYKO WORD s. Zobrazit tuto informaci. Lokalita PLASTYKO WORD s. Společnost „ PLASTYKO WORD s. Profil zadavatele: PLASTYKO WORD s. Registrujte se zdarma v katalogu dodavatelů a staňte se dodavatelem pro. Plastové obaly Jihlava Obaly na míru jsou naší specialitou. Uspokojíme jakékoli představy a specifické požadavky na výrobu plastových obalů pro vaše výrobky.


Vyrábíme i vysekávané a skládané krabičky. Vítáme Vás na webových stránkách společnosti PLASTYKO WORD s. Našim sídlem je Batelov u Jihlavy v kraji Vysočina. Firma PLASTYKO ,obalová technika s. PVC, PET, PSH ,PP a flokáže.


Shipping Store in Batelov, Kraj Vysočina Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Praha) Prioritním zaměřením společnosti je od počátku výroba plastových obalů způsobem vakuového tvarování, nyní vyrábíme i vysekávané, skládané krabičky. Batelova se zabývá výrobou plastových obalů a prodejem fólií.


Predaj kovových polotovarov. Našim zákazníkům nabízíme i vlastní vytvoření designu obalu s kompletním návrhem materiálu a formy. Kromě samotné výroby obalů zákazníkům nabízíme i vytvoření designu obalu, navržení materiálu, výběr technologie a výrobu formy. Zabýváme se výrobou a zpracováním pěnového polystyrenu EPS. Nabízíme lisované výrobky - přepravní termoboxy, hlavy, věnečky, vajíčka.


Na základě specifických požadavků odběratele navrhneme obal, technologii, zhotovíme formy, vybereme materiál nebo nabídneme možnost kompletního obalu včetně jeho naplnění. Výroba je převážné zakázková. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Upozorněte mě na akční nabídky a slevové kupony. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER.


Thermoformingové tvarování plastů PLASTYKO WORD s. Produkty vyrábíme především na objednávku podle zadání zákazníka. Jestliže žádaný obal není v naší nabídce nebo v případě specifických požadavků navrhneme a zhotovíme formu, která je pro následnou výrobu obalů nezbytná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения