čtvrtek 14. listopadu 2019

Jablečná povidla v troubě

Tématické fráze: jablečná povidla pečená v troubě pečená jablečná povidla jablková povidla v troubě janlečná povidla v troubě jablková povidla pečená v troubě jablečná povidla jablečná povidla pečené jablečná povidla pecena jabková povidla v troubě pecene jablecne povidla jalečná povidla v troubě povidla v. Já jablka oloupu,nastrouhám na hrubo,dám do hrnce a smažím,když se připalují,cvrknu trochu vody. Cukr dám podle chuti,přidám rum a míchám a smažím. Když se přichytávají,vypnu a ještě chvíli míchám. Pak dám horké do sklenic,zavíčkuju a otočím dnem vzhůru,když jsou chladnější,tak otočím a dám do špajzu. Dávám je bramborové placky.


Milujete chuť, vůni i barvu pečených jablek? Udělejte si v troubě jablečná povidla – bez míchání a bez připalování. S rumem a troškou perníčkového koření nemají chybu a budou vám dělat radost po celou zimu. Jablečná povidla pečená v troubě recepty, které budete milovat.


Povidla můžete také připravit klasicky na sporáku, trouba má tu výhodu, že nám povidla při vaření nepřekážejí. Další výhodou trouby je, že povidla v ní můžeme dělat přes noc. Povidla používáme na koláče, vdolky, palačinky, do buchet. Dají se i lehce zavařit do sklenic a použít, kdy se nám zlíbí. Tématické fráze: jablková povidla jablková povidla s octem jablkova povidla recept jablečná povidla bez míchání nejlepší jablková povidla jablková povidla bez míchání recept na jablková povidla jablečná povidla v troubě jablkové povidla jablecna povidla s octem povidla jablková jablkový povidla jablečná povidla bez.


Tématické fráze: švestková povidla z trouby švestková povidla v troubě hrušková povidla v troubě domácí švestková povidla v troubě vaření povidel v troubě pečená hrušková povidla švestkové povidla v troubě pečená povidla bez míchání povidla vaření povidel pečené švestky v troubě recept na svestkova povidla v. Ta se může dát až když povidla používáte k plnění. A povidla peču v troubě , myslím že je tu už o tom psáno, nejdříve nechám přikryté a až se začnou dělat, odkryju, stlumím na minimum a peču třeba celé dopoledne, míchám tak jednou za půl až hodinu. Neprskají při pečení a jsou zkrátka mňam. Naprosto bez cukru ( máme trochu cukrovku). Je fakt, že to chce vyzrálé ovoce.


Babiččina povidla bez cukru a míchání rozlijeme do sterilovaných sklenic, uzavřeme a postavíme na víčko. Povidla jsou trochu kyselejší, ale moc dobrá a hlavně bez cukru. Jablková povidla v troubě recepty, které budete milovat. Mléko s cukrem a pudinky uvaříme dle návodu do hustého pudinku, který odstavíme a ještě do horkého vmícháme máslo, které necháme mícháním volně a bez dalšího vaření rozpustit.


Zkušíme, jestli povidla mají správnou konzistenci (kápneme je na studený talířek - kapka by měla po chvíli ztuhnout), případně přidáme lžičku až dvě kyseliny citronové. Naplníme do do sklenic (toto množství je na sklenice 370ml) a otočíme dnem vzhůru. Doporučují vyšší pekáček, klasický plech je na toto.


Tak musím povidla pečená v troubě moc pochválit! Hrušky na povrchu krásně zkaramelizovaly a vonělo to všude. Povidla mají super konzistenci a úsilí, které jsem vynaložila, bylo fakt minimální. Ještě se pustím do jablek. Nadchlo mě to, ale nejvděčnější budu za tenhle recept v zimě nad pekáčem povidlových buchet :o).


Mám jeden zaručeně 1 z Billy,dělala na něj myslím reklamu ještě paní Zázvorková. Bohužel i na ten se to přilepí,tak nevím. Tohle je dobrý nápaopravdu,taky co s těmi letními jablky jiného,že? Tolik se jich zase nesní. Ale opravdu nevím, v čem to mám uvařit,abych nezničila další hrnec.


Krok 5: Takto připravená povidla není třeba sterilovat, stačí rozdělit do vyčištěných skleniček. Tip: Každá trouba peče jinak, a proto je uvedený čas spíše orientační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения