středa 27. listopadu 2019

Skřínka na klíče

Hledáte schránku na větší množství klíčů, nebo skříňku na klíče rezervní? My Vám můžeme nabídnout ještě mnohem více! Kromě požární krabičky na klíč by pro Vás mohl být dobrým tipem například také sejf na klíče s elektronickým zámkem. Samozřejmostí je doprava zdarma kamkoliv v ČR a záruka let. Dávejte je na jedno místo do předsíně.


Skřínka na klíče

Nejlépe na věšáky nebo háčky. Moderní věšáky na klíče jsou z nejrůznějších materiálů: dřevěné, kovové, nerezové, magnetické. Na více klíčů jsou praktické skříňky s poličkou.


Vyberte si podle barev a stylu na FAVI. Věšáky na klíče ‒ konec věčného hledání. Hledání klíčů by se klidně mohlo stát soutěžní disciplínou na olympiádě.


Pokud na ni ale nehodláte trénovat každý den, rozhodně se podívejte po praktickém věšáku na klíče. Schránka na klíče je vyrobena z odolné oceli s práškovou povrchovou úpravou béžové barvy. Je vybavena zámkem vysoké kvality, a tak budou vaše klíče. Dřevěná skříňka na klíče dvoudvéřová Polotovary - předměty k dekoraci na decoupage.


Skříňka je vhodná pro dekorování, např. Designová skřínka na klíče , která dodá kouzlo vaší předsíni. Kovové provedení je odolné a snadno udržovatelné. Na zadní straně také předvrtané dvě dírky pro možnost zavěšení na stěnu. Schránku je možné připevnit k domu, do vozu apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Skřínka na klíče VELIO od Německého výrobce BLOMUS.


Zároveň funguje i jako magnetická nástěnka dodáváme v četně ks magnetů. Mějte své klíče vždy po ruce a přehledně urovnané. Díky praktické skříňce na klíče to bude hračka. Klíče vždy při ruce a přehledně urovnané. O to se postará nástěnný věšák s háčky.


Uzamykatelné malé skříňky na klíče jsou vyrobeny z ocelového plechu. Vnitřní listy je možné vyjmout a opět nasadit. Každá skříňka obsahuje samolepící čísla dle počtu háčků. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vážení zákazníci, v této sekci naleznete s kříňky na klíče. Nabízíme KEY BOXY, do kterých se vleze – klíčů a jsou s různým počtem háčků. Dále klasické klíčové schránky, sejfy na klíče či prosklené skříňky.


Skřínka na klíče

Pokud máte nějaké dotazy či problémy s výběrem, obraťte se na naše odborníky, kteří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения