čtvrtek 28. listopadu 2019

Litinová plotýnka na sporák

Litinová plotýnka na plyn prům. Vaší kuchyně Vhodná na plynové sporáky. Na sporáky, vařiče a horkovzdušné trouby dodáváme náhradní díly jako jsou náhradní elektrické stočené ploténky, litinové plotny a keramická topná tělesa sálavá.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Plotýnku je možné využít pro přípravu. Rozptylovače plamene využijete pro rovnoměrný ohřev hrnců a jiného nádobí (zejméná skleněné nádoby rozptylovače vyžadují). Na jednofázový proud připojíte elektrický sporák na 2V. Elektrický sporák se nejčastěji připojuje na třífázový proud s napětím 3V.


Do domácností, kde není možnost třífázového připojení, se hodí elektrický sporák na 2V (eventuelně 2V), který připojíte do klasické zásuvky. Popis: Prodám litinovou plotýnku na starý kuchyňský sporák. Stav a rozměry viz fotografie.


Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Vaše osobní údaje chráníme.

Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Inzerát LITINOVÁ PLOTÝNKA NA PLYNOVÝ SPORÁK v okrese Nácho cena 150Kč, od Jiří na Sbazar. ETŘÍ NEREZ A SMALTOVANÉ NÁDOBÍ A NEPŘIPALUJE SE JÍDLO.


Kulatá litinová plotýnka , na všechny druhy ohřevu: na sporák vč. Polovina desky hladká, druhá s typickým grilovacím žebrováním v ploše litinového tálu, zvýšený okraj pro zachycení vypečené šťávy, madla pro snadnou manipulaci. Dokonale funkční design od značky LAVA. Výhodou je snadná údržba varné desky, výběr z více typů varných desek ( litinová , sklokeramická, indukční), mnoho funkcí trouby i desky, četné pečicí programy, přesné nastavení teploty.


Nevýhodou vyšší energetická náročnost, pomalejší ohřev a regulace. Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit. Proměňte svůj obyčejný sporák na grill a připravujte si chutné grilované pokrmy po celý rok. S grilovacími pánvičkami a plotýnkami značky LAVA METAL si připomeňte chuť léta.


Kruhová litinová plotýnka na plynový sporák rozvádí teplo z plamenů, které by mohlo způsobit připalování v tenkostěnném nádobí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Udrží veškeré pokrmy dlouho teplé, neboť litina dobře akumuluje teplo. Vysoce kvalitní grilovací plotýnka s intergovanými úchyty se rovnoměrně prohřívá a můžete ji použít na všech zdrojích tepla včetně trouby a. Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění.

Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie.


Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения