úterý 1. prosince 2015

Tyčový vysavač s kabelem

Drobný vliv na výběr vysavače mají i funkce a vybavení, kterým vysavač disponuje. Tyčový vysavač může být buď síťový s kabelem , nebo akumulátorový. Každý typ má svá pro a proti.


Bateriové napájení je pro tyčový vysavač obrovskou výhodu v mobilitě. Nevýhodou však může být potřeba častého nabíjení baterie. Nejtišší tyčové vysavače s kabelem vydávají hluk okolo dB.


Ty nehlučnější jsou srovnatelné s hlukem na rušné ulici a dosahují až dB. Délka kabelu pro elektrický tyčový vysavač. Pro tyčový vysavač do sítě je délka kabelu klíčovým parametrem.


Tyčový vysavač s kabelem

Tento typ vysavače musí být zapojený do zdroje elektrické energie, aby mohl fungovat. Mistrovským dílem jsou tyčové vysavače s mopem, které v jednom kroku vysávají, vytírají i suší, jako to umí třeba model ETA AquaMaster. Mezi opravdovými mistry rychlého a efektivního úklidu pak vyniká tyčový vysavač ETA Moneto AquaPlus, se kterým získáte hned tři šikovné úklidové pomocníky v jednom.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Príkon neurčuje kvalitu vysávania a výkon spotrebiča, ale informuje o jeho spotrebe. Pri výbere preto vyberajte tyčový vysávač s čo najmenšími hodnotami príkonu, aby ste znížili spotrebu energie.


Tyčový vysavač s kabelem

Aj nízky príkon môže dosahovať vysoký sací výkon, a to na rôznych typoch. Je malý, skladný a lehký a velmi často je vyveden také ve variantě 2v kdy od něj můžete tzv. Pohotový úklid kdykoliv je potřeba vám zajistí tyčový vysavač.


Ruční vysavač jednoduše oddělíte od těla tyčového vysavače a můžete s použitím dalších nástavců a hubic vysávat sedačku, obrazy, pavučiny v rozích nebo interiér auta. Existují také varianty 3v což je tyčový vysavač , ruční vysavač a mop. Do nádobky na vysavači napustíte vodu a vlastně v jediném kroku. Pravidelná péče o vysavač výrazně přispívá k udržení jeho účinnosti, ale také prodlužuje životnost a šetří vaši kapsu.


Pokud si pořídíte kvalitní tyčový vysavač , mějte na zřeteli, že není bezúdržbový. Bohužel je síťový vysavač limitován délkou kabelu, ale na druhou stranu má vyšší. Je to vysavač jak na klasické vysávání, tak na ruční vysávání drobků kolem kuchyňské linky a to vše díky odnímatelné ruční jednotce. Tyčový aku vysavač na koberce, na sbírání nečistot a tvrdé podlahy, doba nabíjení h, typ baterie Li-ion, kapacita baterie 1V, doba provozu min, objem nádržky l, štěrbinová hubice a kartáčová hubice, barva šedá Tyčový aku vysavač Electrolux EER73IGM je skvělý pomocník, který vám pomůže s úklidem vaší domácnosti rychle a jednoduše.


Dyson VMotorhead si poradí na všech typech podlah. Vysavač je vybavený Hepa filtrem a nádobou na prach o objemu l. Díky cyklonové technologii a vylepšenému systému filtrace spolehlivě zachytí prach i mikročástice. Víte, že existují i tyčové vysavače s mopem na mokré vysávání? V tomto průvodci si vše projdeme a vysvětlíme.


Tyčový vysavač s kabelem

Co všechno tyto vysavače umí? Tyčové vysavače se v domácnostech s oblibou. Všechny tyčové vysavače jsou na elektřinu, odlišují se však tím, jaký způsob napájení mají. Pokud máte větší domácnost a chcete větší sací výkon, volte tyčový vysavač s kabelem pro zapojení do elektrické sítě.


Jedním stiskem tlačítka proměníte tyčový vysavač na ruční a snadno vysajete všechna zákoutí vaší domácnosti. Ovšem pokud se rozhodnete pro vysavač s kabelem , nemusí vás zajímat životnost a kapacita baterie, můžete počítat s vyšším výkonem. U tohoto vysavače nás především zaujalo.


Firma Roventa přichází na trh s nabídkou tyčových vysavačů, které můžete vidět zde. Pro běžné použití však postačí i akumulátorový tyčový vysavač , který je bez kabelu. Přístroj funguje tak, že součástí dlouhého držadla tyčového vysavače je ruční vysavač , který lze oddělit a používat i samostatně.


Do kategorie tyčových vysavačů patří i kategorie 2v– tedy ruční vysavač a tyčový vysavač dohromady. Takové vysavače jsou obvykle o něco dražší a méně výkonné než je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения