úterý 24. března 2020

Žítkovské bohyně divadlo brno

Národní divadlo v Brně tvoří soubory Janáčkovy opery, Mahenovy činohry a baletu. Vstupenky a informace o nadcházejícím představení. Městské divadlo Brno , neděle 8. Zajímavé zpracování,silné momenty,jako zahánění bouřky,dramatické osudy,ze kterých běhá mráz po zádech,na Doru,Surmenu a Irmu hned tak nezapomenete,vynikající herecké výkony,které byly tak přesvědčivé. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut.


Stojí za to přečíst si knihu Žítkovské bohyně a pak si užít divadelní hru,tím umocníte zážitek příběhu.

Drama o ženách, které bohovaly. Tereza Dočkalová opět naprosto famózní, velice oceňuji výkon Jakuba Albrechta, opravdu jsem mu to postižení věřila. Nový pokus o Žítkovské bohyně. Příběh žen nadaných léčitelskou schopností a darem budit.


Více informací o akci Žítkovské bohyně na www akce. Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí! Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti.


Divadla - Brno Akce v obci Brno.

Kateřina Tučková, Dodo Gombár: Pondělí 5. Dora Idesová patří k posledním. Magický příběh, který je dílem fikce a dílem vychází ze skutečných událostí, se odehrává na Moravských Kopanicích v obci Žítková. Strhujícím způsobem pojednává o osudu žen jednoho rodu, který sahá až do 17.


Informace o inscenaci Žítkovské bohyně , která se konala Út 17. Na ženy schopné léčit, ale i uřknout a proklít. Vážený zákazníku, právě jste se zařadil do fronty zákazníků čekajících před Vámi.


Jste v pořadí, jakmile na Vás přijde řada, budete automaticky přesměrován do hlediště. Autorem i režisérem nynější divadelní adaptace se stal Dodo Gombár. Zdařile si vystačil se silnou expresí a bez pánů.


Hned v úvodu nového roku vyjíždějí zlínští divadelníci s věhlasnou inscenací Žítkovské bohyně v režii Doda Gombára za hranice Zlínského kraje, a to již podruhé do Prahy a pošesté do Brna. Brněnská verze je ale v mnohém odlišná. Nedaleký region Moravské Kopanice na pomezí Česka a Slovenska má svá dramatická tajemství.


Doposud si v něm lidé uchovávají osobitý životní styl, který se vůbec nepodobá městskému. Upozornil nás na pozoruhodné ženy, o nichž se. Bohyně léčily, radily a také prý viděly do budoucnosti. Uměly pomocí bylinek vyléčit nemoc těla i duše, zařídit lásku vysněného partnera či vyčíst budoucnost z odlitého vosku.


Bílých Karpat, nadané až nadpřirozenými schopnostmi.

Tyto ženy, jež si své umění (tzv. bohování) po staletí předávaly z matky na dceru a jejichž osudy. Měla jsem pocit, jako bych tam už někdy byla a že se tam zas musím vrátit. Blížila se dovolená v Beskydech, takže jsem do plánu pro celou rodinu vpasovala i Žítkovou.


Stálo to za to, protože jsem se dostala do domu poslední z žítkovských vědem Irmy Gabrhelové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения