úterý 3. března 2020

Policový regál hornbach

Regály a regálové systémy v e-shopu HORNBACH. Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru. Objevte regály v e-shopu HORNBACH.


V e-shopu HORNBACH nabízíme regály různých rozměrů ale i regálové systémy. Máme regály značek Kovona i Schulte z kovu i dřeva, skladové regály i regály pro uložení vína. Zároveň si můžete sestavit regál podle. Pokiaľ potrebujete uskladniť rôzny tovar alebo pracovný materiál, regály sú na to ako stvorené.


V prípade, že vám rozmerovo nevyhovuje niektorý z našich regálov, vyberte si regálový systém pre presnejšie využitie vášho skladovacieho priestoru. Regálové systémy v e-shopu HORNBACH. Pokud si potřebujete udělat pořádek v garáži, dílně, ateliéru, skladu nebo pracovně, určitě se poohlédněte po vhodném regálovém systému.


Pořídit si můžete buď složené regálové systémy nebo si je variabilně poskládat. U nástěnných regálových systémů si také sami. Policovy regal kovovy hornbach produkt ů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Ak si potrebujete urobiť poriadok v garáži, dielni, ateliéri, sklade alebo pracovni, určite sa poobzerajte po vhodnom regálovom systéme. Zaobstarať si môžete buď zložené regálové systémy alebo si ich variabilne poskladať. U nástenných regálových systémov si tiež sami vyberiete. Môžete si vybrať z regálov značky Kovona z rôznych materiálov, akým je drevo, kov alebo plast.


V prípade, že si chcete zostaviť regál podľa svojich predstáv, vyberte si samostatne predávané nosníky, police, spojky a ďalší. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Aktuální letáky - Multifunkční policový regál - našli jsme letákové strany s akční položkou Multifunkční policový regál. Hornbach leták Hornbach Platí do: 28. Kovový bezšroubový regál s dřevotřískovou deskou, s vysokou nosností - 700kg 150x75x30cm, police, celková nosnost až 700kg, provedení pozink.


Výhoda oproti šroubovaným konkurentům ve snadné montáži bez nářadí do min a to bez nutnosti kotvení do stěny. Police a regálové police koupit o objednat u OBI. E-shop HORNBACH - prehľadná ponuka nášho tovaru: veľký výber a trvalo nízke ceny. Kupujte online alebo zarezervujte online a tovar si vyzdvihnite vo Vašej predajni! Celkový počet polic na jeden regál není určen, vzhledem k nosnosti sloupů doporučujeme využít cca polic.


Při nižším zatížení můžeme polic využít i mnohem více. Skladové vybavení, policové regály s velkoplošným zatížením, regály policové, regály stavebnicové, bezšroubové regály, univerzální policové regály, speciální regály pro skladování disků a pneumatik, spádové regály, víceúčelové regály. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK. Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby.


Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby? Vyberajte v ASKO - NÁBYTOK. Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne.


Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. OBI dřevěný sklepní regál je vybaven čtyřmi policemi z jehličnatého dřeva s certifikátem FSC. Regál je určen k použití ideálně ve sklepě, garáži a skladovacích prostorech. Poskytuje dostatek úložného prostoru.


Každá police má nosnost až kg. Montáž je díky sešroubování velmi jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения