pátek 13. března 2020

Myčka jen hučí

Opraváři myček se shodují, že většinu poruch si domácnosti způsobují samy. Proto myčku pravidelně čistěte, čas od času ji zapněte naprázdno a používejte jen takové tablety a leštidla, které doporučuje výrobce. Nezapomínejte, že myčka není koš na odpadky. Mám myčku Bosch a od poloviny týdne mě při zapnutí programu jen jako by prskne vodu a pak začne hučet,ale voda do ní neteče. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk.


Ale je pro mě divné,že by měla signalizovat poruchu nějakým číslem,ale to nedělá. Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští. Včera jsem byl pozvan kouknout na myčku AEG Fauto. Myčka nic nehlasila, napoustela, ale voda se uvnitr ani nehnula, myčka podivne hucela. Diagnostika ukazala v servisnim diagnostickem rezimu chyby f d 30.


Pricina: Na dne myčky bylo trochu vody, zřejme trvalý mirny unik, uz dlouho. OK, mirne orezle v nepodstatne casti. Rozbitá myčka #128577; Ahoj holky, prosím Vás,neměly jste některá podobný problém?


Ať otočím kolečkem na kterýkoliv program a zapnu, myčka jenom hučí -tak podivně-a vůbec se do ní nenapouští voda. VELKÝ PRŮŠVIH JE V TOM,ŽE JSEM SI TENKRÁT NENECHALA POTVRDIT ZÁRUČÁK A NEMŮŽU NAJÍT ANI PARAGON. Teď jsem přišla na to, že z vedle stojící myčky stále vytéká voda - plné dno vody. Po spuštění myčka vodu vyčerpala, ale nejde zastavit čerpání, stále hučí , kdykoliv se zapne.


Program tam nastavit jde, ale nespustí, jen hučí , jako by tam byl stále konec starého programu - čerpání. Navíc mi přijde že ve skleničkách uvnitř zůstávají nečistoty z mytí. Myčka tramvají Praha Kobylisy - dopravní atrakce nejen pro kluky - Duration: 0:41. Ze života u Ďáblického háje 25views.


Nám pro změnu nenapouštěla myčka Whirlpool po letech provozu vodu - hučela, a nic, přívod vody a vše ostatní fungovalo, jen myčka nic. Bylo nám řečeno, že někdy potřebuje asi na výlet. Průjez Citibusu 1DPMP myčkou ve vozovně. Už je vše vyměněno a teď jen počkat, až se myčka naplní nádobím a udělat test, jestli to bylo opravdu ono. Uf, snad to bude v pořádku a nebudou před vánoci nečekané výdaje.


Držte mi palce a dám pak vědět, jak to dopadlo. Na prvni ohledani tam zadnej programator neni, takze ted jen najit to cidlo, co mu rika, ze ma vypoustet. Zajimave je, ze kdyz odpojim konektory z ridici desky, ktere se zdaji byt podle tloustky signalove, tak to stale vypousti - otazka, zdali cidlo co rika, ze ma vypoustet je spinaci ci rozpinaci.


Pouze vypoští,nefunguje reset. Dobrý den,máme tuto myčku 3:rokem. Doposud šlapala jak hodinky. Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu, pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Nejde ani vypnout ani zapnout pouze hučí a vypouští vodu i když ta tam není.


Myčka byla stará let,tak jsme jí neopravili,ale jen za dojezd si servisák řekl o 5kč. Stalo se to před Vánoci,příští týden konečně kupujeme novou Jak si psala,bez myčky je to děs. Starší myčka z IKEA nejde spustit, jen hučí. Potřebuji zjistit, jestli se dá ještě opravit nebo je na odpis. Dostala se mi pod ruku myčka baumatic s několika závady.


Original je tam 4uF ale po ruce jsem měl 8uf. Po zapojení motor jede ale divně hučí - nemá ten správný zvuk. Myslíte že za to může změna hodnoty kondenzátoru kde namísto 4uF je teď 8uF.


Při opětovném zapnutí jističů v bytě, myčka nesvítí a nejde. Po příjezdu na místo bylo provedeno proměření napájecí části spotřebiče, které bylo v pořádku. Byla zjištěna vadná pojistka modulu programátoru myčky a ani po následné výměny pojistky myčka nesvítí a nejde. Myčka chvíli jede, napouští vodu a pak zahlásí chybu - jednou zazní přerušovaný zvukový signál.


V myčce je voda, lze ji vypnout a po zapnutí svítí kontrolka zvoleného programu. Dvířka zavřu, myčka provede celý program v pořádku až do konce. Další až nové mytí. Je určena až pro sad nádobí.


Můžete si vybrat z programů mytí vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения