čtvrtek 19. března 2020

Prodej krabic praha

Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. Prodej krabic přímo ze. Vyrábíme kartonové krabice. Kvalita od společnosti s mnohaletou tradicí.


V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny. Také u nás naleznete širokou nabídku obalového materiálu, např. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek. Pro paletovou přepravu můžete koupit přepravní euroboxy.


Naleznete zde jak běžné klopové krabice, tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Krabice a zásilkové obaly. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Výroba krabic na zakázku.


V našem e-shopu naleznete také lepící pásky, fólie, obálky, vázací pásky, pytle na odpa igelitové a mikrotenové tašky. U nás najdete kompletní nabídku obalů a obalových materiálů. Máme skladem široký sortiment obalů a expedujeme po celém území ČR.


Nabízíme pouze zkontrolované krabice v dobrém stavu. Zde jste na správné adrese! Vyberte si řešení, které Vám nejvíce vyhovuje. Můžete rovnou nakupovat standardní krabice na našich e-shopech, nebo si nechat vyrobit krabice na zakázku, na klíč.


Prodej krabic praha

Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů. Materiál pro výrobu krabic. Veškerý sortiment výrobků z vlnitých lepenek se vyrábí z 2-vrstvé, 3-vrstvé, 5-vrstvé nebo 7-vrstvé lepenky různých gramáží podle zatížení a specifických podmínek provozu. Naše kartonáž se zabývá výrobou a prodejem kartonových obalů a papírových krabic různých tvarů a funkcí, jež tvoří nezbytnou součást zboží a plní důležité úlohy v prodejnosti výrobku.


Jedním z nejdůležitějších účelů použití kartonových obalů je ochrana zboží (při přepravě a manipulaci) a neméně. Nakupte a získejte dárek zdarma! Akart CZ – kartonové obaly Vyzkoušejte naše přepravní boxy.


Jsme tou pravou ochranou pro vaše zboží či výrobky na cestě k zákazníkům. Bestway, s nafukovacím prstencem,x 8 jednou za 2-dny přifouknout 500kč,nové schůdky 500kč, novou nožní pumpu 100kč. Používáné pouze o prázdninách dní , 2-roky po sobě,důvod prodeje, prodej domu. Foto bazénu je použito z obalové krabice,Bystřice pod Host.


Tento fakt nám umožnil rozšířit. Zabalíme jak nábytek, tak obrazy a umělecká díly, PC, TV, zrcadla a další křehké předměty. Díky škále obalového materiálu a krabic jsme schopni bezpečně zabalit opravdu vše.


CZ – levné stěhování Praha a celá Česká republika – levný balící servis na té nejvyšší úrovni. Na takovém nákupu krabic je možné ušetřit až nákladů! Koupě již použitých krabic je výhodná – pro každého! V domácnosti se dají využít na stěhování či na uskladnění věcí, firmy v nich posílají své zboží apod.


Kartonové krabice se používají snad všude. Pravda je, že za krabice se. Zejména vlnitých a hladkých lepenek v konkrétních formátech a lepidel na kartonáž.


To vše v paletových i kusových množstvích se zajištěním přepravy až k zákazníkovi. Poštovní zboží, krabice, obaly, knihy, hračky, přání, tonery apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения