čtvrtek 19. března 2020

Pul zátěr metráž

Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Stačí si zadat pul zátěr a stránky by vám měli vyjet. PUL metráž ideální na látkové plenky a pytlíky. Složení: polyester s polyuretanovým zátěrem. Polyuretan je využíván výrobci sportovního oblečení, protože je prodyšný a. Slipová vložka (froté s PUL zátěrem ) - Bílá, sv.


Materiál a údržba: Spodní. PUL je vhodný na šití svrchních látkových plen, ale i přebalovacích podložek, pytlů na. Z jedné strany této látky jsou klasické smyčky froté, z. Magráto, já si na podložky koupila chránič matrace v Ikee za (tuším) 14-. Jeden má starší v postýlce a druhý jsem nechala přestřihnout napůl a olemovat.


Píšou tam, že je to zátěr a ani to jako igelit nevypadá a nahoře je to příjemná látka. Akorát to teda není barevné. Jednu stranu tvoří froté smyčka a ze strany druhé je polyuretanový zátěr. Metráž s polyuretanem je nepropustná, ale zároveň prodyšná. V sekci metráž na pleny naleznete látky na pleny, pul a například i sadu ušij si plenku.


Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky. Froté s PU zátěrem - barva bílá. Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Mám Caroline velmi ráda. Je lidská, skromná, silně věřící mamka od dětí, bývalá paní učitelka, úžasně kreativní designérka, která tvoří celou svou duší a přitom má oči stále otevřené, stejně tak jako své srdce.


Bobánek Metráž PUL - Autíčko 10x1cm. Nepromokavá látka - PUL (Polyester laminovaný polyuretanem) je částečně prodyšná, odolná při praní. Vhodná na ušití látkových plenek, svrchních kalhotek, nepromokavých tašek. Holky, moc prosím, nevíte některá, kde koupit metráž s PUL zátěrem?


Sázím na Skappi, že ta bude určo vědět. Ale já nechci obyč igelit, třebaže hezky barevnej, chci aby to dýchalo. Jedná se o certifikovaný PUL , který je ověřený a vhodný na svrchní látkové pleny. Při šití nepoužívejte špendlíky ani nestehujte!


Je nutné s materiálem zacházet. Krásné látky různých vzorů, barev a složení. Máme ve dvou základních kategoriích. Ty, které jsou naše vlastní, autorské, s originální grafikou, ve vysoké kvalitě tisku.


Tato přebalovací podložka je velmi praktickým pomocníkem při cestování s dítětem, při návštěvách pediatra apod. Ale zároveň je to i krásný. Síla, odolnost a dokonalé krytí. To je oblíbená maskáčová látka, která z nadšených klučíků dělá správňácké vojíny a dospělákům dává styl.


Metráž maskáčoviny hravě přetvoříte na pohodlná trička, mikiny i kalhoty, ve kterých se jejich majitel ztratí v každém lese. Látka na metráž : Látku si zvolíte v požadované délce. Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Dobry den, sandwich PUL je dost odolna a nepromokava latka, takze by poslouzila myslim dobre.


Otazka je, jestli bychom nevymysleli i neco levnejsiho taky nepromokaveho, abychom Vas nezruinovali :) PUL je certifikovany pro deti (i na ocucani a tak), a je castecne prodysny, takze bych ho urcite pouzila tam, kde cekate ze se male bude potahu dotykat, nebo okusovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения