úterý 3. března 2020

Mrazící box do auta

Kompresorový chladící box s mrazící částí o objemu litrů a napájením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme odborný prodejce chladící techniky pro podnikatelské účely a gastro provozy. Chladící taška Bo-Camp Beach- Skladem Zdar. Nabízíme stavebnicové chladící a mrazící boxy, které se vyznačují jednoduchou a rychlou montáží.


Jako autorizovaný prodejce Polair a NORDline jsme Vám připraveni poradit a vybrat ten správný chladící box včetně chladící jednotky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny.


Aktivní chladicí box vyžaduje, na rozdíl od výrazně méně výkonného pasivního chladicího boxu, připojení do el. Jsou určeny těm, kterým nestačí výkonnost pasivních chladicích boxů, nevadí jim limit chlazení proti okolní teplotě a mají možnost připojení boxu do el. Vzhledem k EPS izolaci zůstanou. Nový a zdokonalený termoelektrický chladicí box POWERBOX PLUS 36L 12V je vyrobený s izolace navíc než předchůdci řady Powerbox.


Když je box zapojen do auta , nebo do sítě přes transformátor, tak. Elektrický jídelní box do auta. Praktický elektrický box je ideální pro zahřívání jídla nebo jeho udržování v teple do auta.


Používání je velmi jednoduché, stačí připojit obědový box kabelem k zapalovači v autě a za pár minut si můžete pochutnat na teplém domácím jídle. Objecca l Dvojitý. Praktický úložný box Catch Caddy v sadě dvou kusů velice snadno instalujete v každém autě.


Jednoduše zastrčíte mezi sedačku a středový panel a máte okamžitě nový úložný prostor na odkládání klíčů, telefonu, peněženky, mapy apod. Stejně tak jednoduše box vyndáte a můžete ho. Box má kapacitu litrů a udrží svůj obsah v teplotách mezi - °C anebo naopak ohřáté jídlo o teplotě °C. Představujeme praktickou elektrickou krabičku na jídlo!


Praktický jídlonosič, v němž si přinesený oběd ohřejete nebo ho uchováte teplý, nemusíte se starat o dostupnou mikrovlnku. Skvělá pomůcka pro ty, kteří si nosí domácí obědy do práce a potřebují si ho snadno. Chlazení ,mražák , Cariier , chladák , chladící agregát Prodám kompletní chladící zařízení na automobilu Iveco Daily ,tak jak je na foto. Zařízení je na autě plně funkční , je možnost si vše na místě odzkoušet a potom vše z auta demontovat.


Jedná se pouze o prodej chlazení , ne auta. Pasivní boxy jsou izolovány polyuretanovou pěnou. Aktivní t ermoelektrické, kompresorové či absorpční boxy udrží teplotu uvnitř chladícího boxu - 18°C pod okolní teplotou.


Je možné je připojit do zdířky autozapalovače a. Kč Chlumec nad Cidlinou. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Nabízím chladící box kombinovanou lednici ledničku chladničku s mrazákem, s regulací, usporna -, dvoudílná, vysoka, špičkové značky Whirlpool (přední výrobce elektrospotřebiču). Velmi málo nepoužitá, stav jako nová,stačí pouze umit.


Inzerát platí do vymazáni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения