pátek 13. března 2020

Mycí boxy malešická

Dodáváme mycí boxy pro bezkontaktní mytí aut. V současné době je mnoho firem, které bezkontaktní mytí nabízejí jako novinku. Možná ale jen málokdo ví, že mycí box od firmy CHEMIE STAR umožňuje bezkontaktní mytí vozidel již více než let. Samoobslužné mycí boxy prostě umíme!


Jsme lídrem ve výstavbě mycích center na vysoké technologické úrovni s vyváženým poměrem kvality a ceny. Pěkně zpracovaný mycí box v černém provedení s bílým podstavcem. Skladem ve středu u vás.


Mycí mísa na stativu 008. Přenosná mycí mísa, ideální do malých prostorů. Kvalitní mycí boxy pro kadeřnické salony. Dvě od sebe oddělená luxovací místa, čtyři mycí boxy , programy: teplá voda se šamponem, studený oplach, vosk a demineralizovaná voda…. Pomocí otočného ramene 360° je mytí jednoduché, snadné a rychlé.


Kadeřnické mycí boxy - Prodej vybavení pro kosmetické, kadeřnické a masážní salóny, pedikúru, manikúru a fitness centra. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Profesionální kadeřnické mycí boxy , které jsou určeny do kadeřnických salónu a kadeřnictví.


Vybírat můžete z různých materiálů a různých kvalit. Pro správný výběr mycího boxu se vám snažíme napsat co nejvíce informací, aby mycí box , který si vyberete, maximálně odpovídal Vašim požadavkům. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vynikají vysoce ekonomickým provozem, snadným ovládáním a mimořádnou spolehlivostí.


Provozovat takovýto box je zkrátka trefou do černého! Bezkontaktní mytí auta je prostě hit! Jdu tak náhodou kolem a vidím že se otvírá, tak jsem to natočil.


Videonávod na použítí tlakového mytí a volbu mycích programů na mycím centru ve Vestci u Prahy. Elegantní mycí box v černém barevném provedení. Vše je ve velmi dobrém stavu, vhodné jak pro začínající provoz z důvodu nízké ceny, tak do stávajícího salonu. Více info rádi pošleme, možná osobní prohlídka v Hradci Králové a možnost dopravy po domluvě. Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí zařízení a boxy a portálové mytí.


Nabízíme kvalitní, pohodlné a ergonomické kadeřnické mycí boxy s nadčasovým designem. Ve naprosté většině případů jsou designově kombinovatelné s kadeřnickými křesly z naší nabídky. V nabídce nechybí ani samostatné umývací vaničky.


Mít však kvalitní mycí box znamená provádět kosmetické a kadeřnické služby profesionálně! Neváhejte proto a prohlédněte si naši nabídku mycích boxů, které skvěle zapadnou do. Naše společnost nabízí zákazníkům kompletní zařízení pro samoobslužné mycí boxy o různých velikostech. Kromě technologií však také nabízíme celkovou výstavbu boxů neboli opláštění, které nazýváme „Bubbles Bay“. K mycímu boxu můžete použít křeslo dle svého výběru.


Barva sloupu: černáMateriál. Ekonomické čištění osobních a nákladních automobilů. Kärcher nabízí kompletní sortiment systémů na čištění interiérů a exteriérů osobních automobilů a užitkových vozidel: portálové a SB- mycí linky, které přesvědčí svou hospodárností, dlouhou životností a perfektními výsledky čištění.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ladislav Udlínek, SPR Čistý Domov, Čištění koberců - Frie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения