středa 25. března 2020

Regály do prodejny potravin

Discover the one-stop French shop, treat yourself and your entire family! Regály a vybavení do obchodu a prodejen. Ať už se zaměřujete na prodej potravin , domácích potřeb nebo jiného sortimentu, nabízené regály vyhoví vašim potřebám. Ve srovnání s bazarovými jsou odolnější i cenově výhodnější. Ze základního typu regálů do prodejny vychází veškeré další konstrukce, úpravy a doplňky.


Mezi základní typy patří přístěnné regály a regály oboustranné. Na oba typy lze připojit přídavný modul, který má o jednu bočnici méně. Jaký zvolit regál do prodejny ? Máme pro vás tipy a rady jak správně zvolit regál do prodejny.


Důležitá jsou nejrůznější kritéria výběru, podle kterých lze postupovat. Výběr je ovlivněn místem pro umístění, nosností, která je velice důležitá, a dále pak hledíme na vhodnost pro skladování potravin. Mezi typy regálů Magma najdete přístěnné regály SK, koutové regály SKU nebo rohové regály SKUN.


Všechny regály jsou kovové, ale vyznačují se lehkostí pro snadnou manipulaci a jsou pevné a stabilní. Nabízíme regály do prodejny , které mají dobrou variabilitu. Návrh, výroba a montáž obchodných zariadení – regály , pulty, vitríny, busty, regály do predajní, štendre, stojany, figuríny,.


V naší nabídce najdete kvalitní prodejní regály , skladové regály i policové stěny, které zvýší komfort Vašich zákazníků. Lakované vo farbe s drevotrieskovou policou. Regále do potravin a obchodu Ponúkame regále na zariadenie do obchodov, najlepšie do potravín.


Bohužel jsme museli vypnout platbu dobírkou, dopravci přestali přijímat platby hotově i kartou z důvodu vlastní bezpečnosti a nutnosti pokračování svých služeb. Naše univerzální prodejní regály (regálové moduly) se hodí jak do malých, tak i do větších prodejen. Jsou pevné, odolné a nechají vaše zboží krásně vyniknout.


Garantujeme navíc nejnižší ceny v ČR! Konkrétní cenovou nabídku vám rádi připravíme na základě vaší poptávky. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA.


REGÁLY DO OBCHODU, EU- REGALY CZ. Všechny výrobky či systémy splňují náročné požadavky na kvalitu materiálu a zpracování, bezpečnost, povrchovou úpravu s vysokou odolností proti mechanickému poškození. Vyprodáváme vybavení skladu - manipulační vozíky, pojízdné nákupní vozíky, kovové a dřevěné regály , váha do 200kg, zářivková světla a pod. Vybavení prodejny - regály OZAP, vitriny, cca b. Můžete na nich vystavit rozličný sortiment – od potravin až po autodíly. Prodejní regály mají variabilní rozměry a velké množství různých doplňků, takže se krásně přizpůsobí vašim potřebám.


Barevné regály nosností až 2kg na polici. Velmi kvalitní regály s HDF policemi s velkou nosností až 2kg pro nejširší využití. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


TRADE Najdete u nás kompletní sortiment pro vybavení obchodu, skladu a dalších prostor. Vyrobíme, dopravíme, namontujeme. Zjistěte, kdo jsme a co nabízíme.


Společnost Obchodní vybavení s. Budějovicích nabízí kompletní vybavení obchodů a supermarketů, zahrnující zejména chladicí vitríny, pokladní boxy, obslužné a vystavovací regály a další zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения