čtvrtek 19. března 2020

Udírny bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Výprodej, bazar a udírny v akci V této kategorii najdete udírny v akci a také doprodejové modely, které dále neplánujeme vyrábět. Občas sem zařazujeme i udírny z výstav a 2. Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Máme možnost až měsíců do výše 800.


Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR.

Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem. Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Gril,udírna,krb v jednom. Všechny lokality 2Kč. Zašlu plány i zkušenosti z praxe, foto unikátní udírny kombinovanou s rotačním i plošným grilem a krbem v jednom prostoru za 2Kč.


Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně. A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme. Není to žádnej aušus, ale poctivá ruční práce. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Drevena udirna bazar.


Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku. Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Rozměry výška: 65cmx50x50cm, délka potrubí 100cm, síla dřevěné stěny udírny 2cm. Cena je za komplet včetně topeniště! Udírna je s regulací odvodu kouře pro lepší uzení součástí je teploměr a háčky.


Možno zaslat, anebo osobní přev. Zdálo se Vám to nedostupné? Mysleli jste, že pro dokonalé vyuzené výrobky je potřeba profesionální udírny za stovky tisíc? V tom případě máme pro Vás ideální řešení, domácí elektrické udírny Thermowind.


Jsme přímým prodejcem a zároveň obchodním zastoupením pro Českou. Motor ke grilu na 220V. Udírny , uzení bazar , inzeráty Udírny , uzení pro soukromé a komerční nabídky či poptávky. Otáčení masa na grilu už nemusíte řešit ručně.


Stačí namontovat elektro motorek, který je určený prá. Jedná se o nejmodernější a nejvychytanější domácí elektrické udírny , které jsou na českém trhu k dostání.

Udírny Bradley a Borniak se vyznačují velkou kapacitou (ty největší pojmou až přes kilo masa!!!) a snadným intuitivním ovládáním, bud manuálního nebo digitálního typu. Maso a další potraviny se udí na. Stroje - Udirna na bazar. Dom a záhrada - Udiaren bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения