pátek 6. března 2020

Mravenci v gelu diskuze

Kdysi jsme to zkusili, mravenci vyžírali gel na povrchu a do děr, které jsme jim tam připravili, vůbec nelezli, Pak se požrali navzájem. Zkusili jsme druhou dávku a dopadlo to stejně, tak jsme toho nechali. V lese je jim fakt líp. Neznám nikoho, komu by tam vytvořili takový chodby jako ukazují na netu.


Ty svině jsou teď u nás v Praze, asi migrace … v kuchyni jenom chodím a mačkám je prstem (omlouvám se ochráncům přírody), máme tady ty černý domečky a jsou na dvě věci…stříkat nemá smysl…to je můžu rovnou zamáčknout…Jsou to ty malí mravenci , myslím, že se jim říká faraoni… V kuchyni nemám nic otevřenýho!

Mravenci v bytě už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Více náchylnější jsou k nim ženy, jak ukazují také diskuze a názory dřívějších pacientů.


Problémy s křečovými žilami je důležité velmi rychle a zavčas řešit, díky tomu je možné se jich zbavit také v pokročilém stádiu jednoduchým a poměrně levným způsobem, což se nedá říct o operativním řešení situace, které je finančně i časově velmi náročné. Do Evropy jsem zamířil, abych tyto poznatky mohl využít a otestovat prostřednictvím špičkové techniky. Tak vznikl gel Variconis, který ženám pomáhá, aby měly lehké nohy. Prala jsem v prášku, pak se mi zatvrdlým nerozpuštěným práškem totálně ucpal přívod vody mezi přihrádkou na prášek a bubnem, voda stříkala všude, v koupelně potopa.


První oprava pračky - výměna ložisek byla loni po letech používání.

Jinak zkonzumují vše, velkou pochoutku pro ně představuje maso – syrové i zpracované, živí se i krví. Samotný mravenec dlouho nepřežije, musí mít celou kolonii se všemi typy jedinců. Jediná výjimka je zakládání nového mraveniště po rojení a to není tento případ. Tito mravenci jsou zakoupení přímo za tím účelem, že vykousají zoufale pár chodeb (kdoví jestli) a pak pochcípají. RE: mravenci v květináči s mravencama svádím každoročně z jara boj a zatím vítězí oni.


Já už jsem to tak nějak v podstatě vzdala, nevím, kudy k nám lezou, každé jaro je jich plná kuchyň. Ve chvíli kdy se k potravě dostanou, tak se jich budete zbavovat těžko. Navíc jídlo už bude kontaminované. Pro malého mravence je i malý drobek na podlaze velkým soustem, na kterém si pochutná.


Pokud mravenci nenajdou u vás v bytě potravu. Skoncujte s mravenci , kteří si bez dovolení budují cestičky a obléhají cukřenky a nádoby se sirupem. Máme pro vás užitečné rady našich babiček a tipy čtenářů.


Malé potvůrky se snaží do našich domů a bytů dostat během roku dokonce ve dvou vlnách. Ahoj, do pískoviště se nám nastěhovali rezaví mravenci. Máte někdo nějaký tip, jak je vyhnat?


Před časem už se tam stěhovali černí, ale těm jsem vystříkala cestičku z venku pískoviště a nějak to vzdali, ale tihle už tam jsou a asi nemůžu písek postříkat Biolitem apod.

V anketě hlasovalo celkem uživatelů V diskuzi je příspěvků a shlédlo ji 6uživatelů. Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a). V gelu kutají mravenci , nad nimi klíčí majoránka a bazalka.


Bylinky pak lze přesadit nebo hodit do polévky a uhynulé mravence… to už je vaše věc, co s nimi uděláte. Rostliny by se, na rozdíl od mravenců, v gelu trvale pěstovat daly, pokud by jim nechybělo správné osvětlení. Ale prý jsou velmi zdraví. No je to insektici takže to bude jed.


Vždycky se to dá sypnout někam do rohu, za skříň nebo prostě tam, kam se to dítě nedostane. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Jejich domov – mraveniště je jedna z nejdokonaleji organizovaných pospolitostí v říši hmyzu, v mnohém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения