středa 18. března 2020

Skříň na nářadí pojízdná

Vysoce kvalitní konstrukce, kvalita materiálů a provedení. Skrin na naradi pojizdna. Chemoplast Chemoplast Skříňka s nářadím. Má zesílenou konstrukci a díky kolečkům se snadno budete pohybovat po dílně. Pojezd zásuvek je umožněn kuličkovými ložisky.


Na straně je páka, díky níž sjede přední kryt skříňky dolů a můžete otvírat šuplíky. Více technických informací. Pojízdná skříň na nářadí dílná.


Třídílný mobilní vozík pro uložení nářadí a příslušenství. Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu:. Profesionální montážní vozík z ocelového plechu, uzamykatelných zásuvek, kolečka, spec.


Horní pracovní deska, uzamykatelné zásuvky. Kvalitní systém vysouvání zásuvek s kuličkovými ložisky. Za pomoci postranní pá.


Novinky Novinky výrobce Magg Novinky výrobce Compass Novinky výrobce Dedra Novinky výrobce Geko Výprodejové zboží, slevy až Dárkové poukazy na nářadí a techniku Pro. Povlak z epoxidového laku odolný proti opotřebení. Nabízíme univerzální policové plechové dílenské skříně – celkem 1typů v několika rozměrových a barevných variantách, které jsou dostupné s klasickými dveřmi, perforovanými dveřmi pro zavěšení nářadí nebo prosklenými dveřmi přes na první pohled které uvidíte, kde máte své nářadí uložené. Dílenská skříň na nářadí je zakoupitelná na ABstore.


Montážní dílenský vozík na nářadí z ocelového plechu se zesílenou konstrukcí. Naše kovové skříně na nářadí a nářaďové skřínky vám pomohou zorganizovat prakticky cokoliv. Nabízíme plechové skříně s policemi, zásuvkami nebo závěsné skříňky na nářadí. Samozřejmostí je sortiment vybavení zásuvek na nářadí. Pokud si nevíte rady nebo potřebujete pomoc s výběrem vhodné skříňky, můžete se na nás kdykoliv obrátit.


Povrch skříně z epoxidového laku s práškovým kovem odolný proti opotřebení. Montážní skříň pojízdná zásuvek-vybavená 1dílů FACOM CM. I na zahradě chcete mít pořádek.


Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Skříň je mobilní díky přídavným kolečkům. Police uvnitř skříně se dá libovolně nastavit, stejně jako háčky na vnitřní stráně dvířek.


Skříň na nářadí PROTECO s pojezdovými koly slouží pro ukládání drobného nářadí nebo nástrojů. Je osazena šesti zásuvkami. Všechny zásuvky se vysouvají na ocelových lištách opatřených kuličkovými ložisky.


Každá zásuvka je aretovaná proti samovolnému vysunutí. Zásuvku lze otevřít pouze tahem za čelní. Odpadá tak čas na neustálé vracení se a zkoumání potřebného nářadí při montáži. Zásuvkové skříně jsou ideální pro skladování nářadí.


V naší nabídce je najdete v různých rozměrech, kromě samotných skříní u nás navíc pořídíte také děliče, s jejichž pomocí můžete v jednom šuplíku skladovat několik odlišných věcí dohromady, aniž by vznikl chaos. Kovová pojízdná montážní skříň na nářadí je mobilní díky přídavným kolečkům. Celokovová uzamykatelná pojízdná skříň na nářadí.


Obsahuje 2ks nejpoužívanějšího nářadí. Vrchní organizér s přihrádkami je možné odepnout, tím je umožněno volně jej přenášet společně s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения