pátek 27. března 2020

Výkup jablek 2016

S přibývající nabídkou jablek od družstev a velkopěstitelů se úměrně snižuje i cena, kterou platí zpracovatelské firmy. Výkup jablek už běží druhý měsíc. MK metal, Obecnická ul. Na našich výkupnách probíhá výkup jablek.


Vykupujeme všechny u nás pěstované odrůdy jablek. Jablka nesmí být nahnilá a špinavá. Do jablek se nemohou přimíchávat hrušky a musí být bez listí a jiných příměsí. Přejeme vám pohodu, spoustu vitamínů a pevné zdraví.


Ve Výčapech a Chornicích od 25. POZOR V PARTNERSKÝCH PRODEJNÁCH VÝČAPY A VELKÁ NAD VELIČKOU PROBÍHÁ AKCE PYTEL KRMNÉ SMĚSI NOSNICE - GRANULOVANÁ 10KG - ZDARMA. Budeme se řídit podle množství a kvality jablek i cen u konkurence,“ poznamenal Petr Šiška, který zajišťuje výkup pro firmu Ovexim. Baví vás sbírání plodů nebo máte přebytek ovoce? VÝKUP JABLEK ZBIROH kovošrot, Sládkova 5Zahájení výkupu: 24.


VÝKUP PADANÝCH JABLEK výkupní místa Lanškroun, Luková u fotbal. Sudličkova Lhota u Chocně, Pálenice po, st, pá - hod. Svitavy, Olomoucká (bývalá Jatka) středa - h. Sluneční údolí pondělí a čtvrtek - h. Všechny dokumenty, včetně návrhu a schváleného : rozpočtu, střednědobého výhledu rozpočtu, závěrečného účtu, rozpočtového opatření apod. OÚ v Lubné v úředních hodinách. Katastr obce má rozlohu asi 6Ha.


Blanska na Vyškov a Prostějov. Hledáme zájemce o provádění výkupu padaných jablek v oblasti Pardubického kraje a dalších přilehlých krajů (Královéhradecký, Středočeský, Vysočina, Jihomoravský, Olomoucký kraj). Nutné jsou pouze vlastní prostory, vše ostatní jsme schopni zajistit - vybavení výkupny, zálohy na výkup , označení výkupny a její reklamu, dopravu a plynulý odbyt.


Marta Korčáková Aktuality Licea Prostějov oznamuje výkupy padaných jablek , které budou probíhat ve čtvrtek a neděli od 17. V naší síti výkupen, kterou neustále rozšiřujeme, nakupujeme padaná jablka od drobných pěstitelů. Provozní doba : Po - Pá – 1hod.


Degustace jablek ze dne 18. Zajímavostí degustace je umístění odrůdy ADMIRÁL na 2. Litohlavská, Kovošrot Štix, v době Po – Pá – h, So – h. Po dohodě s vykupujícím i mimo tuto dobu Tel. První vyrobený mošt bude v prodeji od 3. Cena a podmínky: Předpokládaná výtěžnost je prozatím stanovena na lahví moštu ze 1kg jablek. Kontaktní osoba: pí Tobková - tel.


Vážení občané, upozorňujeme, že v letošním roce NEBUDE prováděn výkup jablek. S výkupem ovoce zejména padaných jablek máme více jak 20let praxe a zkušeností. Více informací nalezete na plakátu v příloze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения