úterý 17. března 2020

Potápěčská maska

MICRO přezky pro snadné a přesné nastavení pásku kolem hlavy - unikátní design pásku pro bezpečné a. Potápěčská maska řady Calter pro menší obličej. Proč potápěčská maska ? Pod pojmem „ potápěčská maska “ se skrývá prvek, který chrání oči potápěče před přímým kontaktem s vodou a také k vyrovnávání tlaku v hloubce pod vodou. Každá potápěčská maska se skládá ze skla v rámečku, lícnice a přezky a zakrývá jak oči, tak nos potápěče.


Celoobličejová maska Easybreath vám nabízí široké zorné pole 180° a možnost přirozeného dýchání i pod hladinou. Brýle jsou vyrobené z materiálu vysoké kvality zaručující dlouhou životnost. Jde o bezpečné brýle s černými rámečky z měkké gumy, díky kterým brýle pohodlně sedí na obličeji, sloužící i proti zamlžování. Je tak ideální pro začátky se šnorchlováním. Otestovali jsme pro Vás tolik oblíbenou celoobličejovou masku Easybreath od značky Tribord.


Maska optimálně funguje ve vodě o teplotě °C, a to tak, že vzduch nejdříve proudí na zorník, než je vdechnut nosem či ústy. Vlhčí vzduch, který vydechujete, je odváděn přes silikon a plast, kudy proniká i čerstvý vzduch. Tak dochází k pravidelné výměně vzduchu. Na stejném principu funguje odmlžování čelního.


Jenže kvůli tomu to nevzdáme,“ dodává Covid19cz. Veškeré podklady pro výrobu těchto pomůcek jsou zveřejněné na internetu jako open source projekt. Se skupinou spolupracuje na výrobě masek také ČVUT. Vypadá potápěčská maska na lékařích a sestrách trochu humorně?


Bezrámové masky jsou velice oblíbeny mnoha potápěči pro jejich nízký profil a schopnost skládat masku do. Potapěčské vybavení, potápěčské potřeby, šnorchlovací masky, šnorchlovací sety, celoobličejové masky, paddelboardy a výbava na plavání. Toto léto se mi dostala od kamaráda do ruky celoobličejová potápěčská maska Easybreath. TECHNISUB Look od 6Kč - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vysoce kvalitní maska Cressi AIR je vhodná na potápění a šnorchlování. Inovovaná maska s atraktivním designem, která vás nebude nijak omezovat ve výhledu. Klíčové vlastnoti této masky jsou nastavitelný a elastický textilní pásek podobný tomu, který znáte z lyžařských brýlí, ultra-čiré zorníky a extra měkká lícnice se zdvojeným okrajem.


Plavecké pomůcky pro děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения