pátek 20. března 2020

Prodloužení hadice aquastop

Bezpečnostní hadice pro pračky. K nejpoužívanějším patří přívodní hadice , které nabízejí integrovaný systém Aquastop pro připojení pračky k vodě. Existují různé délky napouštěcích a aquastopových hadic – od m až do 2. Jedna věc je hlídání vody v podpalubí myčky (ta moje navíc při tom spustí čerpadlo), a druhá věc je přívodní hadice s Aquastopem. To je dvouplášťová hadice , která když se dostane voda mezi oba pláště, tak zavře přívod. Znám (a mám u pračky i myčky) pouze čistě hydraulické řešení, ale jistě může existovat.


Ale tady se baví o přívodní hadici, teda té, která je pod tlakem a aquastop je na hadici, je to ventil hned na jejím přívodu. Pokud dojde k úniku vody ventil ihned zavře. Děsíte se dne, kdy se poškodí přívodní hadice vaší pračky a voda z ní slije celou koupelnu? Pořídíte-li si hadici Aqua Stop , můžete se přestat bát!


Je totiž vybavena dvojím pláštěm, který případný únik vody odhalí a dalšímu napouštění včas zabrání. Bílá prodlužovací přívodní hadice od firmy Bosch o délce 2m. Technologie AQUASTOP chrání Vaši koupelnu před vytopením. Pokud vnitřní hadice praskne, voda vystoupá tou vnejší nahoru, hmota nabobtná a ucpe přívod vody.


Funguje mechanicky, i v okamžiku, kdy spotřebič není zapnut. Vhodné pro modely vysavačů Aqua Vac Multi Pro s připojovacím průměrem trubky do madla mm. Kvalitní flexibilní hadice o délce 5m s technologií Aqua Stop.


Aqua Stop je systém dvou plášťů hadice , kdy při průniku vody vnitřní vrstvou hadice (tedy když vnitřní plášť hadice praskne), dojde. Vybírejte si Hadice k pračkám podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hadice Aquastop pro myčku je normální hadice obalená v ochranném pouzdru a vybavená speciálním zařízením, které zabraňuje vniknutí vody do myčky při nehodě. Systém pracuje v případě úniku nebo prasknutí hadice , který chrání váš domov a domov vašich sousedů před bezprostředním záplavou. Prodloužení Aqua-Stop k myčkám.


BOSCH - PRODLOUŽENÍ ODPADNÍ A PŘÍVODNÍ HADICE ( AQUASTOP ). Wpro TAF 2- hadice AquaStop 5m. Hadice je vhodná pro všechny typy myček, praček, sušiček a na vodu v teplotním rozmezí 25°C - 90°C a tlak barů. Přívodní hadice WPRO TAF 2s délkou 5m je vybavena aqua stopem.


Systém Aqua Stop zajistí vnější ochranu pračky. Zabrání úniku vody z přívodní hadice a vypne chod. Máte-li problém s nastavením aqua-stop , poprvé používáte nový produkt, nebo se jen chcete dozvědět co aqua-stop umí a nemáte tištěný návod k obsluze nebo manuál na C máte možnost si stáhnout návod na stránkách výrobce v záložce příslušenství - příslušenství pro velké domácí spotřebiče - příslušenství pro automatické pračky - hadice - aqua-stop. Moje domněnka je, že jsou v obvodu hadice dva vodiče, které při. Dobrý den, ano lze použít jak na pračku tak na myčku.


Prívodná hadica so systémom AquaStop má v závislosti od. Pozor, jedná se jiný aquastop , než je hlídání prasklé přívodní hadice. Toto je vlastne presostat na napouštěcím ventilu, který místo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения