úterý 17. března 2020

Whirlpool pračka chyba f07

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Možné príčiny: Skontrolujte hodnotu odporu na kontaktoch hladinového spínača. FPřeplnění vodou – tato závada pračky Whirlpool značí, že hadice nebo čerpadlo je zaplněné vodou. Může to být ale způsobené i pěnou. Centrálna riadiaca jednotka zistila krátka v riadiacej jednotke motora. Motorová jednotka (MCU) chyba.


Ak dôjde k zlyhaniu pri vysokej rýchlosti rotácie dvere sa odomkne po minútach. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Włącza sie na całe 2-minuty i pozniej przestaje prać i pokazuje powyższy ko Jeżeli ktos ma ewentualnie wykaz wszystkich błędów do tego modelu to będe bardzo wdzięczny. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.


Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou. Mám pračku Whirlpool a začala se mi zobrazovat porucha F08. Netušíte, co by s tím mohlo být? Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08.


Takže program vůbec neproběhne. Rozhodnutí nahradit spálený triak. Oprava kalu vám pomůže nahradit celý modul. Ohřívač vody rozbitý - TEN.


Dobrý den máme pračku Whirlpool AWE 85a objevila se nám. Chybná řídicí jednotka. Vydrží prát bez závady 2-dní a chyba se opakuje. Zdravím, po zvolení programu pračka funguje pouze asi minuty, poté se zastaví, rozsvítí se kontrolka Servis a na displeji naběhne chyba F27.


V manuálu je doporučeno podržet Reset. Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. S Whirlpool poznáte rozdiel. Pračka Whirlpool neodstřeďuje Trilobit , 05. To může být způsobeno nedostatkem vody, která nezahrnuje ohřívač. Zjistíme, jak problém vyřešit sami.


Co mám dělat, když zjistíte známky poruchy. Zkuste resetovat chybu Fresetováním myčky odpojením od sítě. F- Drain pump triac failure. Check drainage pump or possible PCB. Tento typ poruchy na pračce Whirlpool může znamenat malý problém a závažnou závadu, kterou zvládne pouze kvalifikovaný stroj.


Stává se také, že chyba byla zdůrazněna kvůli krátkodobému selhání a ve skutečnosti neexistuje žádné rozbití. Spodní filtr bývá při údržbě pračky často opomenut, radí specialista na náhradní díly Marek Proche. Je to také místo, kde často můžete nalézt mince a jiné z. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii.


F– vykurovacie teleso nie je ponorené do vody. F– porucha vykurovacieho telesa. F– zlyhanie elektronického zariadenia. F– chyba v snímači hladiny vody. F– porucha odpadového čerpadla.


F– problémy v komunikácii medzi elektronickým regulátorom a zobrazovacím modulom. Ve skutečnosti, v pračce Ariston linky A chyba s kódem Fpro dekódování je kompletní analog Fchyby, který se vyskytuje absolutně na všech ostatních modelech styralok Ariston. Odstraňte příčiny kódu.


Pokračujeme k nejtěžším - hledání a odstranění důvodů, proč se objevil kód Fnebo F1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения