čtvrtek 5. března 2020

Vystřelovací nuz

Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce. Vystřelovací nože různých tvarů a velikostí za pár korun. Díky rychlému otevření (vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože. Cookies využíváme pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, a neosobní analytické účely.


V případě udělení Vašeho souhlasu zatrhnutím políčka níže slouží také k tomu, abyste se dozvěděli o nových nožích nebo akcích v našem obchodě.

Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga. Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Vyskakovacie nože sa zaradujú medzi zatvárac. Automatické vystřelovací nože (OTF - out of the front tj. vystřelující přímočaře vpřed) jsou velmi praktickým, pohotovým a skladným pomocníkem pro pro řemeslníky, myslivce, lesáky, rybáře, ale i pro profesionály z řad záchranářů, policie a ozbrojených sil.


Potěší jistě i sběratele. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.


TOPEDC nožů podle noze- nuz.

AKTUALIZOVANÝ SEZNAM SKLADOVÝCH POLOŽEK - KLIKNOUT ZDE ! Jeho velkou výhodou je rychlé a snadné použití i jednou rukou. Stisknutím tlačítka je během sekundy v pohotovostním režimu. Filtrovat zrušit všechny filtry.


Zvolené podmínky nesplňuje žádné zboží. NožeHigh Life Malý vystřelovací nůž do boku ve tvaru rakve Na objednávku. Kč není skladem Kód: HL AN004. NožeMikov Vyhazovací nůž Mikov 241-ND-1.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu:. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tento aktualizovaný model poskytuje stejné rozměry, hardware a trvanlivost nabízené variantou „Tri-Grip“ a jde. Nůž se otvírá překlopením a stisknutím páčky, čepel pak sama vyskočí do otevřené polohy. Stejným způsobem páčkou čepel odjistíte a manuálně nůž zavřete.


Technické údaje Čepel je vyrobena z nerezové oceli a ovládací.

Velmi kvalitní zpracování v návaznosti na pohodlné použití. Dřevěná rukojeť je dobře tvarovaná a poskytytuje pohodlný úchop. Nůž lze přidělat za částečné úpravy na hlaveň zbraně AK-4 ať už v zavřeném či otevřeném stavu. Sport - Vystrelovaci nuz bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pro zavření je potřeba vyklonit kování do boku a čepel zavřít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения