pondělí 30. března 2020

Restaurace mazaný anděl

Pivnice a restaurace Mazaný Anděl. Stylové prostředí, příjemná obsluha, skvělé jídlo a pití - to je restaurace Mazaný Anděl v Brně. Pravidelně u nás hraje živá hudba.


I letos jsme si pro Vás připravili. Jídelní Lístek - Mazaný Anděl. Restaurace Mazaný Anděl ,. Mazaní kuchaři opravdu dělají čest české hospodské tradiční i moderní kultuře a vytvářejí to nejlepší z pochutin (nejen) k pivu.


V létě se můžete těšit na venkovní posezení na zahrádce. Těšíme se na Vaši návštěvu. Moderní restaurace v historickém centru města Vás nadchne svým kvalitním jídlem z české i moderní kuchyně. Pivní znalci si zde určitě vyberou z 6ti druhů piv a na milovníky vína čeká pestrá nabídka z různých vinařských koutů. Podrobné info o firmě Mazaný anděl.


Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, vlastnosti, rezervace stolu. Doporučená jídla, dopravní spojení, mapa, zajímavosti v okolí.


Nově otevřená pivnice a restaurace Mazaný Anděl v historickém centru Brna. Pět druhů točeného Českého piva, Plzeň 12°, Lobkowicz 12°, Rychtář 12°, Klášter 11° kvasnicové, Janáček 11°. Nejlepší restaurace blízko: Anděl , Praha - Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé možnosti stravování blízko Prahy, Česká republika. Architektonická a projekční kancelář.


Lukáš Tecl jednatel společnosti Tel. Users rated this restaurant 4. This place offers you dishes for CZK 1- 360. Mazaný anděl Brno Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Svou pestrou nabídkou českých i moderních jídel, kvalitního čepovaného piva a vína z různých světových oblastí uspokojí i náročnou klientelu. Mazaní kuchaři dělají čest české tradiční i moderní kuchyni a vytvářejí to nejlepší z pochutin (nejen) k pivu. Na projektu restaurace Mazaný anděl jsme se.


Vítejte v celku nové pivnice a české restauraci, kde si můžete kromě super atmosféry s přáteli užít z široké palety točených piv a dobrot nejen k pivu, které pro Vás chystají mazaní kuchaři. The ground floor offers tables that can accommodate more than 1guests. Lovers of our Pilsner Urquell tank beer. Plzeňský restaurant Anděl je moderní restaurační zařízení, které se nachází na pražském Smíchově v Nádražní ulici, v blízkosti zastávky Anděl. Mazaný Anděl pro Vás uspořádá i firemní večírky, svatby, promoce, maturitní večírky aj.


Přejeme Vám, abyste strávili Velikonoce ve zdraví a vše se brzo vrátilo do normálu. Polévka – Čočková s klobásou. Koperníkova 1 Brno – Žide.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения