středa 11. března 2020

Potisk skla cena

Nabízíme Vám reklamní potisk skla , půllitrů, sklenic, lahví a gravírování reklamních předmětů. Sklo zhotovujeme dle přání a požadavků zákazníka. Naší prioritou je kvalita a originalita výrobků.


Potisk skla cena

Těšíme se na spolupráci. Sklo doručujeme do pracovních dnů. Potisk skla a skleniček - sklenice s potiskem. Získejte své vlastní reklamní sklenice. Neváhejte se na nás obrátit.


Na zakázku Vám vypískujeme loga firem, klubů, erby měst,věnování a mnoho jiných motivů. Dále popisujeme reklamní a dárkové předměty, zrcadla, skleněné výplně, kovové štítky. Máme možnost potisknout sklo sítotiskem, díky kterému můžeme využít speciální odolné barvy na sklo.


Objednat si u nás můžete třeba skleněné obrazy či jinou výzdobu interiéru. Přelomová technologie pro potisk skla firmy Frajt nahrazuje dosavadní konvenční sítotisk, který se v oboru až dosud používal. Nový digitální tiskový stroj nanáší s neuvěřitelnou přesností anorganické keramické inkousty, jež se stávají posléze součástí skleněné plochy po vytvrzení na teplotu do 7°C.


Podle požadavku zákazníka na výsledné vlastnosti dekorovaných předmětů tiskneme na sklo buď vypalovacími sklářskými a keramickými barvami a preparáty drahých kovů (zlato, platina), které se fixují na dekorovaný předmět výpalem při teplotách 5-7st. C nebo tisk na sklo provádíme dvousložkovými barvami na sklo a keramiku. Na obrázcích vidíte potisk skleniček pro třebíčské sdružení Vrátka pomáhající handicapovaným, jsme schopni ale provést i tisk na skleněné tabule. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.


Potisk skla cena

Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo. Reklamní potisk sklenic a pískování skla. Sklenice a skleničky pro kavárny, restaurace a penziony.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Cena s DPH jednostranný potisk 2Kč Cena s DPH dvoustranný potisk 3Kč. Při odběru více kusů možné slevy!


Potisk skla cena

Jak objednat Podklady pro potisk. E-shop slouží k objednání pískovaných předmětů, potisku triček, hrnků nebo výrobků z našich kolekcí. Stačí si vybrat předmět k potisku či pískování, zvolit motiv, písmo (text nám napište do formuláře na konci objednávky) a to vše odeslat k nám.


Sítotiskovou technologií lze potiskovat všechny běžné druhy materiálů včetně kovu, potisk textilu, potisk triček, kůže, papíru, dřeva, skla , keramiky, samozřejmostí jsou umělé hmoty i textil jakéhokoli složení (pro každý potiskovaný materiál jsou speciální barvy). Moravia Decor – atraktivní potisk lahví pro váš produkt Zvolte originální potisk sklenic nebo lahví. Jste producentem alkoholických či nealkoholických nápojů a hledáte vhodný obal pro své produkty? Rádi byste svým zákazníkům nabídli kosmetiku v atraktivních flakonech?


Potisk skla cena

Využijte služeb naší firmy – jsem specialisty. U tisku rotačním sítotiskem je výhodou kromě nižší ceny i to, že lze bez problémů tisknout na plnou lahev vína. PRODEJNÍ CENÍK SKEL platný od 15. Expresní výroba samolepek a polepů.


Vyrobíme vám vlastní samolepky a polepy různých velikostí a rozměrů vhodné pro nalepení na auto, předměty, zeď a další plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения