středa 4. března 2020

Multifunkční hrnec concept 7x7

Jedná se o tyto způsoby: smažení, vaření, grilování, vaření v páře, zapékání, příprava fondue, fritování a ohřívání. Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden. Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento.


Měl by tedy nahradit fritovací hrnec, parní hrnec, remosku nebo třeba i gril.

Ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů. Zabere mnohem méně místa. Veškeré informace o produktu. Novinka ve světě vaření, která šetří místo a čas.


Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný.


Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho.

V hrnci můžete smažit, vařit, grilovat, vařit v páře, zapékat, připravit fondue, fritovat, ohřívat. Jeden hrnec dokáže nahradit fritézu, parní hrnec , kontaktní gril, elektrický hrnec pro pomalé vaření, přenosný gril a elektrickou pánev. Grilovat - Hrnec 7xje vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.


Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření, neboť dochází k. Díky nepřilnavému povrchu se pokrmy nepřipálí, v kuchyni zabere jen minimum místa a lze jej umývat v myčce nádobí. MICROWAVE - dvě transparentní napařovací misky. Doma nebo na chalupě v něm můžete: 1. Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou… 2. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pro snadnou údržbu je plně rozebiratelný a je velmi úsporný na prostor v kuchyni.


Multifunkční hrnec představuje přístrojů v jednom. WOLL Concept plus IND hrnec s multif. Vařit v páře Hrnec 7xje vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře.


Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit. Doprava zdarma Česká distribuce. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec.

Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Odolný povrch vnitřní nádoby umožňuje přípravu pokrmů s minimem tuku.


Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec ani troubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения