pondělí 23. března 2020

Vsakovací blok

Jednoduchá inspekce a čištění - standardní inspekční kanály umožňují efektivní kontrolu i přístup pro inspekční kamery. Bloky lze snadno čistit vysokotlakým stříkáním. Přítok, odtok nebo revizní potrubí jsou napojené do vsakovacího systému přes extermní šachty nebo integrované šachty do kontrolního tunelu tvořeného řadou boxů Control Box.


Dešťová voda způsobuje problémy nejen městům a obcím, ale také majitelům nemovitostí nebo větších rozlehlejších ploch. Pokud patříte mezi tyto majitele a potřebujete řešit problematiku pomalého vsakování dešťové vody nebo nedostatečný odvod dešťové vody z pozemků, nabízíme Vám jednoduché řešení v podobě vsakovacích bloků AS-NIDAPLAST.

Při výšce zásypu 8mm je pojízdný i nákladními automobily 60t. Lze na sebe vrstvit i výškově, a to v modulu 4mm. Pro spojení bloků doporučujeme použít spojky obj.


Je možné jej použít pro odvodnění střech, náměstí, ulic i pro odvodnění průmyslových ploch. Drenblok je patentovo chránené zariadenie ( vsakovací blok ) určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou.


DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme.

Systém založený na komorovom 3D princípe. Díky vsakovacímu systému můžeme odlehčit přetížené kanalizační síti a zabránit nadměrnému zatěžování ČOV. Výhodou je také možnost univerzálního použití.


Jednou z možností zpracování dešťové vody je její vsakování na vlastním pozemku. Vsakování je nejjednodušší a přesto vysoce efektivní způsob decentralizovaného řešení zpracování dešťové vody. Vsakovací tunely a bloky pro vsakování dešťové vody. Flexibilní a vysoce účinný vsakovací blok 3k vsakování a retenci dešťových vod. Dělící filtr zachová retenční funkci po celou dobu životnosti.


Jako byste si představili seskládané bedničky na zeleninu. V tomto zásobníku se shromáždí voda steklá ze střechy a pak se pomalu postupně vsakuje do půdy. Do vsakovací jímky se nasype 70cm plavenů frakce 50.


Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. Pomocou vsakovacích blokov je možné odvodniť prakticky všetko – strechy, cesty, skladovacie plochy, parkoviská, rozsiahle spevnené plochy, alebo aj priemyselné plochy. Nadzemní vsakovací zařízení může být řešeno buďto zatravněným průlehem (Obr. 1), nebo povrchovou zatravněnou vsakovacích nádrží (Obr.


2). Plastové zasakovací systémy - vsakovací blok AS-NIDAPLAST efektivně odvádí dešťovou vodu ze zpevněných ploch a pozemků. INFORMACE OHLEDNĚ DOBÍREK Informujeme Vás, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 17.

Po osazení jímky na vodorovný podklad provedeme napojení gravitační kanalizace. Následně provedeme rovnoměrné obsypání tělesa jímky štěrkem v. Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků. Výrobok je určený pre vsakovanie a zadržiavanie dažďovej vody. Drenážní boxy Vám ušetří místo, čas i peníze.


Tím pádem se provádí méně výkopů a jsou nižšší náklady na stavební práce. Rentabilní Díky dobrému poměru ceny a výkonu je ve srovnání s výkopy pro trubky možné ušetřit až nákladů na výkopové práce. GRAF LKW 3je flexibilní a vysoce účinný vsakovací blok. Nachází uplatnění především v průmyslové a komunální oblasti. Může být použit k odvodnění střech, ploch, silnic, ale i velkých průmyslových ploch.


Při překrytí zeminou je možné zatížení tun. Azura od společnosti Wavin Ekoplastik je nerevidovatelný akumulační box určený pro zasakování a retenci. Boxy jsou vyrobeny z panenského polypropylenu, jsou odolné a navržené minimálně pro let provozu za podmínek silného zatížení. Medzinárodný výrobca plastových rúr a tvaroviek. Vsakovanie dažďovej vody je ideálny spôsob ako odťažiť kanalizáciu a ušetriť na vodnom.


Vhodné pre rodinné domy aj veľké stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения