pondělí 9. března 2020

Reklamní pivní tácky

Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm. Reklamní pivní tácky oltis group. Pivní tácky pro Panský. LED panely, slunečníky, plechové tabule s potiskem a další sortiment.


Reklamní pivní tácky

Všechno zajímavé s tématikou PIVO. Největší sbírka tohoto druhu, která bu. Jelikož pivní tácky jsou v současnosti tak výborné reklamní médium, patří rovněž mezi naše klienty např. Vzhledem k našim výrobním kapacitám profilujeme naší výrobu. Tiskové podklady prosíme vždy připravit na rozměr o několik mm větší a počítat s následným ořezem na uvedenou velikost.


Ostatně v Bavorsku si pivní tácky dodnes podržely název „Bierfilz“ – „plst na pivo“. Aby žíznivcům do zlatavého moku nenalétal hmyz nebo listí, pokládali mnozí na džbány tehdy běžně používané plstěné podložky. Specializujeme se na výrobu reklamních a pivních tácků. Vyrobíme pivní a reklamní tácky z vámi dodaných podkladů, nebo pro vás pivní a reklamní tácky sami navrhneme a graficky zpracujeme podle vaší představy či zadání. Stačí, když nám zašlete jednoduchý text nebo obrázek, o. K výrobě používáme švédský papír, německé stroje a zlaté české ručičky.


Plastový stojánek na pivní tácky. Stojánek na čtvercové i kruhové pivní tácky všech velikostí. Vyrábíme v různých barevných odstínech, možno potisknout. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. ZNIVÉ OKÉNKO MŮŽETE NAVŠTÍVIT KAŽDÝ PRACOVNÍ DEN. PŘED VELIKONOCI MÁME OTEVŘENO Po-Čt 7-hodin. Zatímco jednu stranu zdobí například logo vašeho dodavatele piva či jiných nápojů, můžete druhou stranu využít jako reklamní plochu pro propagaci svého gastronomického podniku.


K pivním táckům byl postupně doplněn i další sortiment, který naši zákazníci požadovali. Jde o stojánky na pivní tácky , plastové a kovové podnosy, korunkové uzávěry, smaltované a plechové tabule, slunečníky, LED reklamní panely a různé reklamní předměty. Najdete zde: pivní sklo, stojánky na tácky , plechové cedule, otevíráky a další zajímavé předměty. Upozorňujeme, že podoba log a tvaru skla se může lišit dle aktualizace jednotlivých pivovarů.


Buďte nápadití a překvapte hosty vašich akcí. Použití:Personalizovaný pivní tácek je ideální produkt pro svatební hostiny, firemní večírky a promotion akce. Hravě tak oslovíte široké publikum moderním a kreativním způsobem, kterým navíc navodíte pozitivní prostředí. Tyto vlhkost absorbující podtácky, vyrobené ze solidní lepenkové plsti, mohou být.


Reklamní pivní tácky

Výroba pivních tácků se provádí tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm. V níže uvedených galeriích si můžete vybrat požadovaný formát – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv.


Staré pivní lahve s litými nápisy pivovarů Moravy a Slezska, jednotlivě i sbírky, reklamy, starší pivní sklenice a tácky , ohříváčky a další staré věci z pivovarů a hospod koupím. Dobře zaplatím také HNĚDOU láhev s osmicípou Sternbergskou hvězdou a nápisem PIVOVAR J. ZE STERNBERKŮ V MALENOVICÍ. Pro tisk používáme výhradně ofsetovou technologii, která nám umožňuje překročit bariéry kladené před designéry při potisku velmi problematického materiálu jakým jsou právě pivní tácky. Barvy tiskneme po jedné, abychom poskytli materiálu dostatečný čas pro vyzrání před tiskem další barvy.


Kulaté pivní tácky s oboustranným potiskem. Skutečně efektivní způsob, jak sdělit prezentovat svou značku nebo slogan. Minimální objednávka je 1kusů.


Samozřejmě ,že tento tacek již nesmím vlastnit ve své sbírce ,kterou jsi můžete prohlednout v sekci ČESKO-Má sbirka. Jednoty,Ráje,pohostinství,nealko, reklamní a zahraníčni tácky zájem nemám ! Materiál je kvalitní pivní karton 500g o síle cca 2mm. Rozměry tácků: čtverec se zaoblenými rohy 93x93mm nebo kolečko o průměru 108mm. Naše technologie tisku nám umožňuje libovolnou personalizaci tácků a takřka libovolnou grafiku.


Nabídka zajímavých grafik pro Vaše tácky ! Namusíte nic vymýšlet a hledat obrázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения