středa 14. března 2018

Antox 71 e plus cena

It can also be used on Titanium, Nickel and their alloys. This product settles on the shelf and must be mixed well before use to ensure that the liquid and paste combine. Pickling paste is only used for the removal of weld burn on stainless steel.


If the stainless steel has iron contamination, dirt or grease on the surface we would recommend either another Antox or one of the Aclean products. Our innovative and strong chemical processes create a scale-free surface while at the same time improving the chemical resistance of your stainless steel substrates. Pokyny, které je třeba dodržovat, jsou uvedeny na etiketě. Další informace jsou uvedeny v seznamu bezpečnostních údajů, a je možné je u nás získat.


Pracovník musí být vybaven ochranným oblekem, rukavicemi a obličejovým štítem. Podle typu svaru a teploty prostředí nechat působit 30–minut. Opláchnout vodou o tlaku min.


Hmotnosť: 2kg: Výrobca: Antox : Moriaca pasta obsahujúca kyselinu flôrovodíkovú a dusičnú na odstránenie n. Antox Moriaca pasta obsahujúca kyselinu flôrovodíkovú a dusičnú na odstránenie nábehových farieb a okovin v oblasti zvaru. Tým sa vytvoria podmienky pre vznik pasívnej vrstvy, ktorá chráni nerezový materiál proti korózii. The reaction time should be observed. Neutralization is then to be undertaken with Antox NP, after consulting the relative application instructions (see Notes on Antox NP). to view additional product information.


View All Chemetall Products Login. Username: Password: Lost. ANTOX E PLUS Version: 1. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


The most widely used by fabricators due to the simple application and low cost is in the form of a paste. It has been produced as a paste so that the hazards of using this type of chemical are. Article in the following categories. To degrease any type of metal by handusing high pressure or by dip method.


Reaction time: 5-minutesUse in the ratio 1:– 1:with water Aclean 02. Bezbarvá mořící pasta pro antikorozní legování oceli. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella.


Den är fri från saltsyra och klorider. Salpetersyrandelen har en passiviserande effekt på krom-nickelstål. Antox 71E Plus är en medelstark betpasta. Stale nierdzewne, posiadają tzw. Jej trawiące działanie usuwa nalot z powierzchni wyrobu i odtwarza warstwę pasywną na którą składają się powłoki tlenkowe stanowiące trwałą barierę antykorozyjną.


Prav tako se lahko uporablja na Titanu, Niklju in njihovih zlitinah. Uporaba: Ta izdelek je pred uporabo dobro premešati, da se zagotovi združitev tekočine in paste. Uporaba skupaj s čopičem odpornim na kisline materialov. Material_Safety_Data_Sheet_Water_Based_Anti-Spatter. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. M,prvo skinem ugrubo brusnim kamenom,pa nekom supljikavim abrazivom(ne znam kako se zove,pa smirgl-lepezom(specijalna za prohrom,koja ne pali i ne pregreva) pa onda poliranje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения